Forumet - Torska pga polare?

Torska pga polare?

642 0 19
Tjena, jag har en polare och dennes bekanta. Min polares bekanta torskade för innehav, och polaren är orlig för att han kommer torska pga sms och liknande (hände visst en annan pga sms från samma person, inom loppet av en timme om jag förstod det rätt) är medveten om att detta är full möjligt att det kan hände men hur stor är då risken att don kollar igenom min polares sms och hittar mig? Är clean bara undrar för att inte få misstankar bland föräldrar osv..
Jo suspekta meddelanden finns det gott om.. Kommer såklart neka, och är nog clean så att torska e jag egentligen inte rädd för, men om mina föräldrar får reda på vad vi skrivit (är även en polare de inte riktigt vet om heller) till varandra så kommer de ju bara inse att jag varit clean länge nog för att inte torska. Min polare är dock inte clean. Har även en till polare som isf kommer få besök pga våra meddelanden, en väldigt nära vän, och han e inte heller clean så är ju orolig för hans skull också..

Spana också in:

Jo, som sagt jag är ju inte orolig för att torska, och det är klart jag kommer neka, men problemet ligger i om jag kommer ses som oskyldig av mina föräldrar. Frågeställningen handlade ju mer om hur stor risken är att det kommer gå vidare till mig efter de varit hos min polare, liksom hur många led dom går med sms:en. Liksom ser dom mina meddelanden åker min polare, och då kommer de kolla hans meddelanden och då torskar hans andra polare osv. Hur länge de fortsätter leta vidare i sms historiken typ..
Uppenbart och lätt, räknas typ sms som att man ska kicka i helgen eller så? Kan ha skrivit nån gång till en polare om att köpa en halva? Vett att det är otroligt oförsiktigt men det var bara för att hon hade fått tag på något så hon e inte beknare eller så, mer bara mellan oss två så trodde aldrig det skulle komma till dethär, men man ska väl alltid förbereda sig för det värsta..
wooo, är med om samma här. Min polare har också torskat och är också nojig över att jag ska bli indragen pga sms.
Men neka bara och påstå att era kicka, halva och liknande är smeknamn för andra saker.
Rör inget på ett tag så du i alla fall pissar rent om du skulle behöva göra ett test.