Forumet - Totally fuckable

Totally fuckable

2305 0 67
Typ alla som är totally fuckable är för unga. Lammkött alltså. Så jag funderar på om det inte är läge att vidga sina vyer lite? [cry] Vågar man knulla lammkött utan att riskera att drabbas av barnbasiller eller något annat åldersrelaterat snusk? [sad]

Alltså om folk bara slutade säga/skriva hur gamla de var skulle det ju inte vara några problem alls, någonsin [chocked] Kanske läge att införa "du ser ut att vara så här gammal - ålder" istället för vad som kanske står i folkbokföringen [rolleyes]

Spana också in:

Pheadrus:

Inget alternativ passar riktigt men skulle säga 14-17år kanske. Men om jag var 45 och hade en partner som var 25 skulle det nog klassas som lammkött med.


Lyckligtvis är de flesta medlemmar här inte 45 utan snarare under 30 [crazy] (vilket är post-ungdom men pre-uråldrig :3)
Achatina:

(vilket är post-ungdom men pre-uråldrig :3)


[love]

Jag svarade ju egentligen inte på frågan. Lite beroende på fysisk utveckling och omständigheter ser jag inga problem med att ha sex med en 15åring. Jag kanske inte skulle vilja ha ett seriöst förhållande, men som KK skulle funka.
Achatina:

Din egen ålder -1 till 4år (Du röstade på detta alternativ)


Euww. Euww euww euww.
Dold text: Tills man är så gammal så typ 10 år gör noll skillnad, men då är man ju redan halvdöd

Achatina:

Kanske läge att införa "du ser ut att vara så här gammal - ålder" istället för vad som kanske står i folkbokföringen


Låter farligt! Tänk om man får veta riktig ålder efteråt och så är det en jävla snorunge [censur]
Finns ju inget alternativ som passar. Förstår inte frågan riktigt. Lammkött är ju något man vill ligga med, men du verkar vilja ha reda på när man inte vill ligga längre?Achatina:

Kanske läge att införa "du ser ut att vara så här gammal - ålder" istället


För några år sen tyckte en tjej att jag var 17. Det var ganska långt från sanningen. Och i somras fick jag inte köpa öl utan leg. Dvs, jag såg 17 ut.

Så min sån ålder är 17. Är det lammkött?
Achatina:

Lammkött har ingen ålder (Du röstade på detta alternativ)


Finns många retards.

"Som kk funkar det, men inte med ett förhållande"
Nej men gud vad bra att folk inser att man som 20+ (typ) inte har något gemensamt med en femtonåring, mindre bra att man anser att man kan ha det på ett sexuellt plan.

Jag utgår från mina egna åsikter.
Om jag skulle skaffa en KK så skulle jag välja en som faktiskt kan ge mig rejäl njutning, oklart hur ett kiddo skulle kunna klara av det.