Forumet - Tråden där vi hyllar UM :s moderatorer

Tråden där vi hyllar UM :s moderatorer

3980 1 78

Spana också in:

Jag kan väl passa på att säga att jag tycker mycket om modkåren. Vi är ett tight gäng som kontinuerligt samtalar och utbyter tankar och idéer i syfte att göra UM till ett schysst och kul forum att vara på. Vår utgångspunkt är alltid forumets bästa, och jag är glad över att tillhöra en skara där den utgångspunkten verkligen är genuint och sann. Vi är moderatorer och administratörer för att vi tror, hoppas och vill att det vi gör för sidan är bra och konstruktivt. Jag överdriver inte när jag säger att vi dagligen delar tankar om hur vi bäst ska förhålla oss till olika företeelser på sajten; detta i syfte att vara så rättvisa som möjligt i vår moderering. 

Personligen är jag väldigt stolt och glad över min plats som moderator. Att vara moderator innebär för mig att jag har möjlighet hjälpa både forumet och dess användare att skapa en ännu bättre vistelse, som kan möjliggöra en härlig interaktion med andra användare på ett trevligt sätt. Samtidigt är jag väldigt ödmjuk; jag lyssnar gärna och tar till mig av både mina kollegors och medlemars synpunkter - allt för att bli bätte och hela tiden utveckla min moderering och mig själv i min roll som moderator. Det vi alla admins och mods har gemensamt är att vi har en stor kärlek och omtanke för er medlemmar. Vi vill inte leka poliser eller Mussolinis, utan försöker bara göra så gott vi kan för att man både ska känna sig trygg men samtidigt kunna ha kul här.

Ibland kan det innebära tough love - denna tough love är dock aldrig lättvindig, utan alltid övervägd där flera vinklar har tagits hänsyn till. Vi har rättvisan i fokus, och vi anstränger oss för att förtjäna förtroendet vår makt kräver av oss. Vi är ingen elitistisk militärjunta som vill förtrycka eller smussla - ni är alltid välkomna att fråga och undra om ni har funderingar eller tycker att något har skötts dåligt. Vissa frågor kan vi inte svara på då det skulle undergräva vårat arbete - förhoppningsvis kan ni har förståelse för detta. Konstruktiv kritik är alltid välkommen och moderatorkåren vill att ni ska känna att ni kan prata med oss ifall ni har något på hjärtat.

Tack för tråden!

/Mod
Jag kan inte komma på något särskilt klagomål (vilket i sig är ett beröm) och vad beröm angår så har jag inte behövt bli missnöjd när jag behövt be om hjälp med något. Schism betraktar jag som min privata moderator, Fingerprints är seriös och samvetsgrann; Chibbibi tar sin uppgift på gravallvar; Zymba fyller den snällhetskvot åtminstone jag hade väntat mig av henne då hon tillsattes; time har såvitt jag har varit medveten om lyckats upprätthålla en behövlig proffesionell neutralitet; amsi har inga problem att säga till folk, och vad gäller edinburgh är det skönt och betryggande att ha en chill person som moderator. Jag vet inte om jag har glömt någon. 

Jag saknar dock en viss person som borde ha varit moderator enligt mitt tycke! Jag hoppas hn blir det nästa gång då det skulle komplettera modkåren väl.