Forumet - tråden där vi sitter i duschen och har ångest

tråden där vi sitter i duschen och har ångest

2849 0 41

Spana också in:


Bell:
Ledsen Mm, jag tycker både det lugnar och hetsar ångesten lite pga att det känns väldigt ångestfyllt att göra just så, förstår du?
Jag tycker inte det är ångestfyllt alls. Jag sitter liksom hukat, eller vad heter det, alltså samma position på kroppen som när man ligger i fosterställning fast man sitter upp, vilket hjälper min andning vid attacker. Och låter vattnet rinna över mig, vilket bara det är rofyllt men sedan har ljudet en lugnande effekt på mig också. Sen brukar jag höja värmen lite i taget. 


Hur menar du att det är ångestfyllt? Det är inget jag kan relatera till.

Fingerprints:
Jag brukar kalla det "lyxduscha", bara sitta i duschen och låta vattnet rinna över en. Det är så skönt för du kan liksom inte göra något annat än att bara vara, befriad från telefon, dörren är låst och man får alltid vara i fred på badrummet.
sittandes på golvet? tänker att man får på sig all smuts som då runnit av en typ


absentthinking:
När jag brukade få panikångest (väldigt länge sedan sist nu) sprang jag in i duschen och ställde mig på alla fyra och bankade i golvet med vattnet strilandes över mig. Blev väldigt lugn av det, kan jag minnas.
Ja, fast jag sätter mig som en liten boll. Så har jag alltid gjort vid ångest, i duschen eller utanför. Det känns som att man stänger in och kväver ångesten då typ istället för att den strålar ut sådär som det kan kännas som att den gör. 

Skönt att banka och slå också.. Men har aldrig varit en "bankare".