Forumet - Tråden för allt BH-relaterat

Tråden för allt BH-relaterat

1328 1 32
Hej fellow bröstbärare! 

Tvekade lite innan jag skapade denna pga um verkar nuförtiden mest bestå av väldigt unga killar men jag hoppas att bli motbevisad här. 

Att veta vilken storlek man har och hur en bh ska kännas och sitta är en hel vetenskap (inte minst för att ens storlek varierar beroende på ens menscykel) 
så här tänkte jag att vi kunde prata lite bhvetenskap.

Vilka affärer brukar du handla på? Har du blivit mätt i en bh-butik någon gång (man ska göra varenda år sägs det)? 
Vilken sorts bh tycker du är bekvämast? 
katy-perry-wants-to-wear-a-bra1.gif
Här är flera bra tips!

Spana också in:

Stör mig på att jag måste köpa fel storlek för att jag ska kunna ha balconette. Hittar typ aldrig tshirtbhs som är snygg o passar. Typ såna bhar som man bara kan spänna halva banden eftersom de ska ha "gulliga axelband" så funkar inte den.
Brukar handla på lindex men var på hunkenmöller senast o de var asnajs fast spillde troligtvis öl på min vita bh :(

Berit: Stör mig på att jag måste köpa fel storlek för att jag ska kunna ha balconette. Hittar typ aldrig tshirtbhs som är snygg o passar. Typ såna bhar som man bara kan spänna halva banden eftersom de ska ha "gulliga axelband" så funkar inte den.
Brukar handla på lindex men var på hunkenmöller senast o de var asnajs fast spillde troligtvis öl på min vita bh :(
Denna är den absolut bästa tshirtbhn någonsin. Har i typ tre färger. https://www.zalando.se/fantasie-rebecca-t-shirt-bh-fn181a002-i11.html (vill man ha bra bhar så måste man betala en liten slant tyvärr, är man sedan lite storbystad så kan man bara glömma att hitta någon för under 400 kr. det är ju dock himla värt det då man måste tänka på axlar och rygg)
Balconettebhar är jättekrångliga ja. Har en jättedyr och fin någon sålde på mig någon gång men den är fasligt obekväm.
Testade en bygellös för några dagar sedan och brösten höll på att förgöra den efter ca två sek. Uhu. Kanske fel storlek eller så är det för icketung byst. 
penja: Har i regel mest sport-bh eller bh utan byglar. Vadderade trekants-bh-ar typ. 
Tog på mig en riktig bh i helgen med lite push up, kändes som att jag hade extremt stora bröst helt plötsligt! 

019linnea: har haft svårt för att hitta rätt bh-storlek och när jag använt mig av guider har storleken hamnat på typ 70AA, vilket inte alls stämmer. var på stan och provade bhar igår med en kompis tho, där vi ÄNTLIGEN kom fram till vilken storlek som passar mig. skönT
Visst är det skönt! Blev mätt av en bhtant och fick reda på min riktiga storlek. Galet tajt runt bröstkorgen men det känns ju som ett mycket bättre stöd än innan.

Yaren: Handlar på Change. De har bh:ar i udda storlekar. Jag har rätt så stora bröst men är pinnsmal under brösten, that's why. Lite jobbigt är det väl å ta sig till nåt plejs som har denna butik men i övrigt kan jag rekommendera den (dyrt though).
har lite samma "problem". kollat på changes nätutbud flera ggr  men ej slagit till. har safeat och köpt på mig flera stycken av fantasies modell rebecka på zalando ist då jag vet att den sitter bra. tråkigt men bra.