Forumet - Tråden för elverpigens inflyttningspresent

Tråden för elverpigens inflyttningspresent

1317 0 20
1a aug är min officiella inflyttningsdag och det är ju lite standard att komma med inflyttningspresent när nån kirrat nytt boende? Tänkte att vi kunde ha en liten insamling här på um till min present så får alla vara delaktiga. Alla bidrag uppskattas!!!

Även förslag på gåva uppskattas!

Och vad får ni i gengäld, tänker ni. En lycklig medborgare av staten UM får ni. Kan sprida kärlek eller hat, vilket ni behagar, och visa min vackra nuna (och ev mer) lite här och där!

Spana också in:

elverpigen:

Du låter erfaren, tipps på 1 bra modell?!?!!


man kan få tag på riktigt bra i kina, men i sverige finns det inga som kan jucka.
vad sägs om detta?

Din alltid villiga älskare!
Maskulin, erotisk älskogsdocka med upphetsande, påtecknad bröstbehåring, djup lustmun och ett härligt, trångt anus. Och Garys 20,5 cm långa, vibrerande och ådrade praktpenis, med en diameter på hela 3-4 cm, tar dig till oanade orgasmhöjder. Dockan kan pumpas upp till kroppsstorlek.
höna:

man kan få tag på riktigt bra i kina, men i sverige finns det inga som kan jucka.vad sägs om detta?Din alltid villiga älskare!Maskulin, erotisk älskogsdocka med upphetsande, påtecknad bröstbehåring, djup lustmun och ett härligt, trångt anus. Och Garys 20,5 cm långa, vibrerande och ådrade praktpenis, med en diameter på hela 3-4 cm, tar dig till oanade orgasmhöjder. Dockan kan pumpas upp till kroppsstorlek.


Djup lustmun och trångt anus, nice :$