Forumet - Tråden för inskränkta åsikter

Tråden för inskränkta åsikter

705 0 54
Den här tråden är befriad från öppna sinnen, självinsikt, vänlighet och plausibel kunskap. Jag har noterat att ett flertal av forumets medlemmar saknar just dessa egenskaper - här har ni er tråd!

För att sätta ribban:

- Cannabis är dåligt eftersom man är pundare om man brukar drogen. Pundare är livsfarliga monster som sitter i soffor och chillar till musik. Ibland blir de hungriga och köper godsaker. Dessa illbattingar utgör ett fatalt hot mot samhället. Vem fan vill lyssna på musik, liksom?

- Invandrare. Jag har inget emot dem men hatar allihopa och kallar dem nedvärderande ord eftersom det är fel att framstå som human och medgörlig.

Er tur.

Spana också in:

dazed_and_confused:

Jo i Falun har du en del vid Järnet, Norslund osv, annars kanske dom iofs bara är nomader och följer efter mig och mina ciggaretter [sad]


ja, det måste vara så, inte ser jag då några

sluta rök, du är typ 17 bara, mini, minisar ska inte röka, inte stora heller, men särskilt inte minisar
Lounge fact:

nej, du vill inte bli beroende [crazy] och om du är beroende så vill du inte bli ännu mer beroende, slutade nyss, det var HEMSKT, och jag blev fet, vill du bli fet? känner fortf abstinens ibland efter nästan två månader..


mam blir fet om man är en quitter ja plus att jag inte bryr mig i några kg hit eller dit. Abstinsen är också bara ett problem om du lever utan. [crazy]
dazed_and_confused:

mam blir fet om man är en quitter ja plus att jag inte bryr mig i några kg hit eller dit. Abstinsen är också bara ett problem om du lever utan. [crazy]


abstinensen är ett pain in the ass med eller utan [crazy] det är jobbigt att vara beroende av något mer än det naturliga. dessutom kommer du bli så jävla fattig + hälsorisker, de jag märkte av var muntorrhet och torrhosta varje gång jag blev sjuk.

dazed_and_confused:

blev du mindre arg? [wink]


ne kaxmört