Forumet - Tråden för kommentarer, inlägg och trådar som ni av olika skäl lät bli att posta

Tråden för kommentarer, inlägg och trådar som ni av olika skäl lät bli att posta

2522 3 13
Jag kan inte vara ensam om att på olika forum, communities, chattprogram osv. sitta och plita ner inlägg, kommentarer och hela trådar som jag sedan av olika skäl väljer att inte posta. I den här tråden kräks vi ur oss dem och ger dem en värdig begravning. Inget krav på motivering finns, men det kan ju vara kul att ta del av...

Tänkte nyss lägga upp en poll-tråd med frågeställningen: "skulle du vilja ha en kloaköppning?", med svarsalternativen ja/nej/jag skulle gärna vilja testa för en dag. Som tur är kom jag själv underfund med att det inte var särskilt kul.

Spana också in:


durga: jag ser att vi delar ett intresse för att tänka på saker och låta dem självdö ofödda.

http://ungdomar.se/forum/thread/trad-foer-vilsekomna-inlaegg
Hjärta Snarlika trådar! Den här tråden skulle skilja sig på ett mer uppenbart sätt från din om jag hade gjort som jag tänkt och skrivit att inläggen, kommentarerna och trådarna i fråga av olika skäl raderades. Men det var nog i och för sig bra att inte skriva så, för då hade denna tråden endast bestått av återberättade inlägg, kommentarer och trådar och inte de unika inläggen, kommentarerna och trådarna i sig. Det är nog båda dessa som avses och eftersöks, för jag kunde ju t.ex. inte posta den tråden jag var nära på att posta i den här tråden, då hade det ju blivit den tråden och inte den här, dvs. trådens identitet hade varit en annan och därför var jag tvungen att istället återberätta den förra tråden eller försöka förklara själva idén bakom den. Jag måste erkänna att den här tråden förvirrar mig och nästan ger mig kognitiv härdsmälta - jag förstår verkligen inte varför jag skapade den eller vad dess egentliga syfte skulle vara.

Det här inlägget tvivlar jag på om det över huvud taget bör postas, därför hör det hemma här oavsett innehåll i övrigt. Tvivel och ambivalens är förmodligen de största orsakerna till att jag väljer att avstå från att posta. Det och möjligen den lilla, lilla, ständigt krympande och undflyende känsla av värdighet som fortfarande finns kvar i mig.

Schism: du skapar trådar jag har i huvudet men inte publicerar av olika skäl

låter bli att posta detta inlägg
Alltså... Shockerad

durga: undrar om hjärnan drabbas av inflation när man har för många tankar

[väntar i tio minuter med att posta inlägg]
Hjärta