Forumet - Tråden för pinsamma ögonblick som (nästan) alla upplevt.

Tråden för pinsamma ögonblick som (nästan) alla upplevt.

808 2 30

Spana också in:


AuriSacraFames:
Brukar ta upp mobilen och låtsas som om jag inte ens har den blekaste aning om vad som försiggår..
Min lillasyrra på 11 år frågade vad de gjorde på en film vi såg, när de låg och rörde sig under täcket, och stönade, då var min mamma snabb att säga att de masserade varandra, det känndes bara ännu mer wierd då...

Sen efter en annan film så frågade hon vad onanera betydde....
När min pappas kusin var på besök hos oss, min faster och hennes karl var även med och då på den tiden så var jag bara ett barn. Farsans kusin är riktigt sexfixerat och den dagen så hade han snabbt dragit iväg in på toaletten men han lämnade dörren vid öppen, min fasters karl var då senare på väg dit och såg att han använde våra handdukar till att rengöra pitten med, riktigt pinsamt men tur att vi fick reda på det efter åt iallafall så vi kunde byta ut handdukarna. Han måste ha sett något som han blev så rejält upphetsad av att han inte kunde hålla sig, men vem går och gör så hos någon annan egentligen?

 VirginSteele: När min pappas kusin var på besök hos oss, min faster och hennes karl var även med och då på den tiden så var jag bara ett barn. Farsans kusin är riktigt sexfixerat och den dagen så hade han snabbt dragit iväg in på toaletten men han lämnade dörren vid öppen, min fasters karl var då senare på väg dit och såg att han använde våra handdukar till att rengöra pitten med, riktigt pinsamt men tur att vi fick reda på det efter åt iallafall så vi kunde byta ut handdukarna. Han måste ha sett något som han blev så rejält upphetsad av att han inte kunde hålla sig, men vem går och gör så hos någon annan egentligen?

 


Usch