Forumet - tråden om att användaren ögon i en plåthink är en lat användare som vägrar recensera min bra och fina skiva trots att hon har

tråden om att användaren ögon i en plåthink är en lat användare som vägrar recensera min bra och fina skiva trots att hon har

479 0 37
för flera veckor sedan skickade jag en skiva i en bibel till nämnda forumanvändare. efter flera veckors slit i form av tjat och försök till tvång står jag nu maktlös och utblottad; men mitt ord står fortfarande kvar:

ge mig min recension eller dö.

MVH,
styrelsens forskningsutskott genom internet

Spana också in:

Ögon i en plåthink:

Vad för slags åsiktsinformation vill du ha?


den subjektiva uppfattningen av de separata komponenterna (låtar, omslag och så vidare) samt en helhetsbedömning. gärna någon form av betygssystem/-skala. det behöver inte vara superutförligt, jag vill mest bara veta (i punktform) om den var/är smaklös eller ej samt huruvida den passar in under "slätstruken indie" eller ej.

Bajwa:

Har du en tjej btw?


ja.

hurså?
Bajwa:

min rumpa kickade ut din flickvän.


hon sitter här.

Bajwa:

OT, varför känner du dig så ensam?


i was happy in the haze of a drunken hour
but heaven knows im miserable now

varför tror du att jag är det?

Ögon i en plåthink:

Vad arbetsamt med betygsskala. Måste dock veta; var det ditt blod på paketet?


jag minns bara det här svagt, så jag vet inte om jag har konstruerat ett minne i efterhand. var det blod på den gröna paketen eller inuti? jag har ju gjort ett par skivor tidigare med blod (mitt egna) på men jag har dragit mig för att göra fler sådana då folk har tyckt att jag är äcklig och dum i huvudet.

Ögon i en plåthink:

Samt, hur ämnar du döda mig, om jag endast låtsas vara tillmötesgående, och i slutändan ej ger dig någon recension?


Image

Rådbråkning är ett avrättningssätt där den dömde avlivades genom att lemmarna krossades. Oftast skedde detta med hjälp av ett hjul (rådbråka från tyska Rad, "hjul", och brechen, "bräcka", bryta) varefter kroppen sedan flätades in i hjulet. Ursprungligen skall den avrättade ha placerats så medan denne ännu var i livet och sedan kunnat få lida i flera dagars tid innan döden inträdde. Den dödes kropp, på hjulet, skall sedan ha utställts till allmänt beskådande.

http://sv.wikipedia.org/wiki/R%C3%A5dbr%C3%A5kning