Forumet - tråden om varför usa är världens sämsta land

tråden om varför usa är världens sämsta land

949 0 113

Spana också in:

Smörarn:

300+ miljoner människor bor i USA. Detta gör tre personers tillkortakommanden ganska irrelevanta i sammanhanget.


tycker att ledande personer i ett land säger väldigt mycket om dess invånare, speciellt om denna ledande personer har störst makt i landet/världen.

obs: är inte helt seriös med detta inlägg eller denna tråd.
OF 5:

deras sätt att lösa sina ekonomiska problem räcker gott och väl för att förstå att allt inte står rätt till i det landet.


Alltså haha vad var grejen med det? SKjuter de inte bara upp det oundvikliga? Och dessutom, "hela världsekonomin kommer rubbas osv", so what? Det kommer ju bli bättre sen..? [confused] Förändring är inte alltid smärtfri, men vafan. Det finns ingen anledning att förtsätta såhär, ingen whatsoever, trodde bättre distribuerad rikedom låg i världens intresse.
Tickstart:

rejen med det? SKjuter de inte bara upp det oundvikliga? O


Av vad som framgick på cnn i går så har det här beslutet fattats för att "lånekrisen inte ska bli en valfråga"

Så yes. Men det är inte heller så konstigt när det står republikanerna och tycker att en kompromiss inte är en lösning under förhandlingarna.
mednyafriskatag:

äsch! ta en gratis examen här i sverige, flytta med mig sedan till staterna där vi kan förverklioga oss själva(vet inte rikgit va jag menar!) och sedan bidra till processen där usa blir ett bättre land [y]


låter kanske lite trevligt, nu när du säger det. men är inte i ett tillstånd där jag kan ta sådana beslut. inte för att det skulle ske i vilket fall, men tanken är fin!