Forumet - trådlös uppkoppling

trådlös uppkoppling

639 0 37
Hej, jag har ej trådlös uppkoppling idag, DVS att jag har sladd från modemet till datorn. Men nu vill jag ha trådlöst. det jag hade tänkt var att jag ska ha som det är idag fast istället för att ha ena enden av ethernet kabeln i datorn så skulle jag ha den in kopplad i en "grej" som sänder ut trådlöst dvs att jag kan spela xbox och sitta vid datorn trådlöst uppkopplat. Jag skulle även vilja att man ska kunna surfa med sladd också så att om en kompis tar med sig sitt xbox som inte har wi-fi så skall han kunna koppla upp sig med ethernet kabel till den där "grejen". och det ska även gå att använda både dator och 2 xbox samtidigt.

Så nu undrar jag om det är en sådan här som jag ska ha: http://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=153033208

kom järna med andra lösningar. och kommer kvaliten på uppkopplingen att påvärkas mycket om man har så många skarvar?

Spana också in:

Coolguy_56:

Trådlös router Belkin G wireless


Åtta länkade till en lista på med bra routrar, sluta vara retard och ignorera bara för att du vill köpa på clasohlson(vilket förövrigt suger)

En budgetrouter är inte mkt att ha om du ska överhuvudtaget göra någpnting med den typ. Lägg ner några hundra iaf så slipper du många timmars frustration.

Och som jag skrev, routern du länkade till är sämst och kan knappt tillåta att du använder en webläsare ens utan att den dör.
jag har nu köpt en router, och när jag stoppar i cd skivan så får jag upp punkter som jag ska fixa innan jag ska klicka på nästa. Det stod:"du behöever lösenord och användarnamn från din internet levrantör. detta brukar finnas i välkomstpaket som du fick från internett levratören"

å jag tror jag inte har kvar det, å jag viste inte att det fanns ett lösenord ens.

Jag har telia 14-24. och router d-link dir-615 ca 400

Vart kan jag få reda på vad jag har för lösen och användarnamn. å varf ska routern behöva ved det?
Coolguy_56:

för att man inte vill ha massa sladdar längs väggen, och snart ska jag skaffa en bärbar dator, å då skall man kunna förflytta den i huset och i rummet utan en lång jävla sladd efter sig.


Då stämmer inte riktigt ditt förra påstående [no-no]
Coolguy_56:

Jag kommer att ha den i det rum som jag kommer att ha datorn och xboxet i.