Forumet - träffa andra

träffa andra

3337 0 59

Spana också in:

Hej unik..jag är själv inte homosexuell..homosexuella finns ju överallt..precis som hetero-sexuella..så det änklaste sättet måste va i vanliga livet..vardagen. Det är där man lär känna människor..oavsett sexuella preferenser..där skulle jag satsat på att leta om jag var du..*ett litet tips bara*
unik_:

Någon som har tipps på något bra ställe där man kan träffa andra homosexuella?


Allt beror ju på var du bor. Om du bor i en någorlunda civiliserad stad kanske RFSL finns där och deras lokalföreningar brukar anordna aktiviteter av olika slag, alltifrån workshops, kurser och samtalsgrupper till fest- och fikakvällar. Om du inte har kollat upp RFSL redan (vilket jag emellertid antar att du gjort), så kan du alltid gå in på http://www.rfsl.se.

Bor man i en lite mindre stad, eller i ett samhälle där det inte finns någon given "samlingspunkt" för homosexuella, kan man alltid ta internetet som sådant till hjälp. På Qruiser kan man hitta människor som kommer från samma ort som en själv och med dem skulle du ju kunna försöka knyta kontakter.

Ett alternativ är annars att flytta, men då bör man nog ha andra anledningar än bara att skaffa nya homosexuella vänner.