Forumet - Träffa en man från nätet! Tips?

Träffa en man från nätet! Tips?

3061 0 65
jag ska träffa en man som jag har pratat lite på internet med. vi är båda intresserade av ett kk förhållande. Hur går man tillväga för att den här första träffen irl blir så säker som möjligt? mao finns det några säkerhetsåtgärder för att förhindra att dra hem ett psyko?[shake] (Jag funderade på om vi borde ses på hotell första gången - finns ju andra där ifall man skulle behöva hjälp) vad tror nì? värt o veta att killen är rätt mycket äldre än mig.

Spana också in:

jaha okej! det tänker jag definitivt göra! oroar mig mer för vad som kan hända om det går så långt att vi vill vara ensamma och han skulle visa sig vara någon annan då. risken finns ju vem man än träffar men endå. vad ska man göra? att ha en kompis som vet var man håller till kanske men jag vet inte om jag vill erkänna för mina vänner att jag ska vara kk med en äldre man
han är inte gammal, bara äldre.. vet inte om han har fru och barn. hur ska jag träffa honom säkert? någon slags säkerhetslina!

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


isola:

Träffas endast på offentlig plats några gånger och se hur han är.


låter bra! ju mer vi ses innan vi är ensamma desto större chans att han inte är en läskig typ, right?
jag kan tydligen inte skriva hur många svar som helst idag iom att jag är ny här...
jag inser att det här ämnet känns konstigt för många av er, men om ni försöker att blunda för det faktum att han är äldre och snälla kan komma med råd till mig om hur jag ska göra för att vara försiktig? jag KOMMER träffa honom, så ge mig snälla råd för att minska chansen för att något hemskt händer. finns det t.ex några varningstecken jag borde känna igen?