Forumet - träffa mitt ex, berätta för pojkvän?

träffa mitt ex, berätta för pojkvän?

897 0 29
Jag och min pojkvän är så otroligt kära och jag är lycklig med honom. Nu är det så att jag fått veta att mitt ex ska med på en semester i sommar (familjegrej) och min pojkvän är väldigt känslig med sådant. Han blir ledsen när han bara hör namnet av mitt ex.. Så vi har aldrig pratat om honom, nämner honom aldrig. och jag vill verkligen inte såra min pojkvän. Men jag vill heller inte hålla det hemligt för honom. Vad ska jag göra, någon? Borde jag berätta det? Jag vill verkligen åka på denna semester och är rädd att min pojkvän kommer be mig att inte åka.. Tacksam för svar

Spana också in:

maarilyn:

Han kunde inte ta ledigt då, redan frågat..


Då vet han ju att du åtminstone försökt få med honom. Det om något kan ju vara ett ganska konkret bevis på att du inte tänkt vänsterprassla med exet så fort ni åkt, om det är det din pojkvän är rädd för.

Hur gammal är han? Om han är lika gammal som du är så bör ni ju kunna sätta er ner och ha en vuxen diskussion om det här. Han måste kunna lita på dig, utan tillit går ingen relation framåt.
timeisrunningout:

Hur gammal är han? Om han är lika gammal som du är så bör ni ju kunna sätta er ner och ha en vuxen diskussion om det här. Han måste kunna lita på dig, utan tillit går ingen relation framåt.


Han är ett år äldre.. och ja, vi borde kunna prata om det.. vi har varit ihop i två år och har aldrig ens namnet på mitt ex (förutom en gång som inte blev rolig). Men min fråga blir då; hur ska jag få fram det? vill inte "förbereda" honom för att jag har något jobbigt att berätta, men kan ju inte heller "du förresten!"...
Pansarvalp:

Din pojkvän verkar ju inte lita på dig för fem öre. Varför?


Svartsjuka antar jag. Och ber han mig att inte åka, och jag åker ändå, blir det ju inte bra.


krasch:

ok, ditt problem också. men det är ju inte du som ska ändra på dig pga hans extrema svartsjuka.


Sant, men det sista jag vill i världen är att såra honom..