Forumet - Träffa någon man aldrig har träffat innan?

Träffa någon man aldrig har träffat innan?

2671 1 9
Så jag har snackat med en kille ett tag via snap, och nu vill han träffas. Jag vet inte om jag vågar då jag egentligen inte riktigt känner honom men samtidigt så hade det ju varit kul att äntligen få träffa honom. 
Jag är sjukt osäker om han skulle bli besviken på hur jag ser ut. Han vet ju på ett sätt hur jag ser ut eftersom vi snapar varje dag typ men känns ändå som om han kommer bli besviken eller inte gilla hur jag ser ut. 
Vet inte om jag borde träffa honom eller inte.
Jag tror också lite att han bara vill träffa mig för att ha sex och det är jag verkligen inte redo för än. 
Vad hade ni gjort?

Inga kommentarer

Senast ändrad 22 Oct 2019, 15:48 av kokosnöten
Tråden har 9 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Eftersom att du får känslan av att han vill bara ha sex så skulle jag nog avstå ett tag. Antar du kan fråga han vad ni skulle hitta på ifall ni träffades.
Förstår att det känns jobbigt men om du inte vågar hur ska du komma nånstanns då?. Du säger att ni skrivit ett tag? Tror inte att han skulle slösa så lång tid med att skriva med nån om han bara ville ligga hade det varit så så hade han ju hittat nån annan eller gått och runkat ist. Får en känsla av att det är en bra kille men du som är paranoid no offence vet att både jag och alla mina tjej kompisar får för oss sånt där 90% av gångerna vi ska träffa en kille haha och det stämmer oftast inte heller. Så jag tycker du ska träffa honom för tänk om du missar nått bra annars? Om du aldrig vågar ta första steget så kommer du aldrig kunna gå över målinjen och träffas ni ute på stan så vad är det värsta som kan hända? Inte så att han kommer förvandlas till hulken eller nått 

Spana också in:

Träffa han när du är redo, gå ut och ät något tillsammans alternativt gå på bio. Gå inte hem till han om du inte känner det är lägligt. Var försiktig och gör inget du kommer ångra i framtiden. Försök vara på en offentlig miljö dom första gångerna ni ses. Tänk inte på ditt utseende, killen ska älska dig för hur du är alltså din personlighet inte ditt utseende, då är han ändå inget och ha. Va rädd om dig och ta rätt beslut.