Forumet - Träffa någon på ett uteställe

Träffa någon på ett uteställe

284 0 19
Är det någon som haft någon bra erfarenhet av att träffa en kille på ett uteställe, dvs om det har lett till ett förhållande?

Jag har alltid haft bilden att man inte kan träffa någon på ett uteställe mer än fylleragg men i helgen träffade jag en sååå fin kille. Han verkade ändå mer seriös på något sätt. Vi gick hem till honom och hade lite sex men sa båda att det kändes som vi borde lära känna varandra lite först. Så vi slutade med sexet och pratade istället. Han sa att jag verkade vara flickvänsmaterial :P men är det bara något killar säger, men vrf isåfall om man inte menar d o kunde fått mer sex?..

Spana också in:

Ilikepieee:

Han kanske inte tyckte att du var skön och ville inte sexa mer! :D


Han sa att jag var skön :P hade han inte tyckt det så hade han ju inte behövt säga något om det..

göteborg_:

Man går inte ut för att hitta en flickvän, killar går ut för att supa & dra hem en tjej som man ligger med & sen är det färdigt.


Du kanske gör så, och många andra killar.. men inte att alla killar skulle tänka så, kanske att dom gör det till en början men sen inser dom att dom träffat en bra tjej??

dödgrävarn:

lol hängtuttar


what :S???

isola:

beror nog på hur pass nykter man är när man träffar personen


Joo det e sant.. Ingen av oss var ju direkt nyktra men vi har haft kontakt via sms nu efteråt också så det kan ju bara vara ett bra tecken!
Lily89:

Jag har alltid haft bilden att man inte kan träffa någon på ett uteställe mer än fylleragg


Det beror på, en del tjejer blir bara fylleragg, men ibland hittar man såna som är värda att hålla fast vid - att ni inte bara sexade utan umgicks är ju ett bra tecken, och att ni smsar fortfarande är ett annat tecken. Lycka till [y]
jagvetvälinte:

jag träffade min pojkvän ute, and its pretty serious


[smile] så det finns hopp.. men hur gick alltihopa till? om du orkar berätta :P..

Anarkandi:

att ni inte bara sexade utan umgicks är ju ett bra tecken, och att ni smsar fortfarande är ett annat tecken. Lycka till


Ja det tycker jag också att det är [smile]. Men det är ändå svårt att veta. Han ville mest ha en massa bilder (mms) sen har han skrivit efter det också men han skriver så kortfattat :P, kanske är typiskt killar.. Men vi kommer ingenvart liksom, när bör man fråga om vi kan ses o sånt?

dödgrävarn:

Ja, du har säkert riktiga mormoslökar. Typ såna man kan hänga på ryggen


wtf? [shake].. bara lägg ner!
Vill man ha någonting seriöst så knullar man inte killen vid första mötet, speciellt inte på ett uteställe och om ni båda är fulla.
Då är du inget flickvänsmaterial, snarare "fitta".

Så det är mitt tips till dig om du är ute efter någonting seriöst, sära inte på benen på en gång. Om du bara vill ha sex så keep going! [y]
Lily89:

Han sa att jag verkade vara flickvänsmaterial :P men är det bara något killar säger


Skulle nog inte använda det ordet eller säga de till en tjej, utan isf möjligtvis till kompisar.
Men hade jag sagt det så hade jag menat det. Dvs: hade gärna träffats mer, för att se om man passar ihop och om de leder till något..

Varför inte testa höra av dig och se om han har lust att träffas igen?
spindelnätaren:

Då är du inget flickvänsmaterial, snarare "fitta".


Men ändå många som har sex med en gång nuförtiden :P.. löjligt att man måste vänta hit o dit för att d ska bli seriöst.. man kommer istället nära varandra på en gång.. men visst, förstår dig men eftersom jag tycker han kan va pojkvänsmaterial o han tog mig ju hem första kvällen, så då kan han ju tycka samma sak..

Terroristen:

Varför inte testa höra av dig och se om han har lust att träffas igen?


Ja tänkte föreslå att träffas till helgen faktiskt, får se vad han svarar på d.. han är så svår att skriva till för han är rätt kortfattad :P men verkar ändå intresserad för han fortsätter skriva till en och sånt.. jag vet bara inte var jag har honom.. jag har haft pojkvän under ca 3 år för inte så längesen så jag vet inte riktigt hur jag ska hantera detta o vad jag ska göra för att d ska leda nånvart.. har så mkt erfarenhet att d rinner ut i sanden..