Forumet - Träffa nya människor

Träffa nya människor

334 0 11
Hej, jag är 18 år och vill träffa nya människor, speciellt nu på sommaren. Träffa tjejer, "ragga" det hör ju lite till sommaren ;)

Men grejen är den att mina kompisar, dom gillar inte att hänga vid stranden, träffa tjejer och sånt. De gillar mer att sitta inne o spela vid datorn. Vilket jag tycker är tråkigt, eftersom det hindrar mig lite ifrån att gå ut också. Blir jobbigt o svårt att "ragga" ensam? :s

Hur skulle ni gjort?Spana också in:

Det svenska folket har svårt för och som hade fått många att växa som personer är just att gå ut och bemöta nya människor själva. Jag är 24 år och började gå ut först i år. Jag dricker inte alkohol och hänger var/varannan vecka på krogen. Själv. Till en början var det givetvis svårt. Det tar emot att gå fram till främmande människor och fråga om man får slå sig ner. Men vet ni vad? Människor är trevliga i detta land och det är en gång som jag blivit nekad att fått umgås med ett gäng nya människor och då var det för att det helt enkelt inte fanns plats vid bordet. Det är en otroligt nyttig erfarenhet.

Så ge dig ut själv? Det är inte konstigt. Tvärtom. Folk ser upp till en person som ger sig ut själv.
Jag skulle bönfallit dom "kom igen va fan... Bättre än att bara sitta inne hela jävla dan..ställ upp nu för fan.. Så jävla tråkiga".. Sen skulle jag tagit fram kniven "jag är seriös, om ni inte följer med ut så dödar jag er".... Okej det sista skulle jag inte gjort, men jag skulle fantisera om det.