Forumet - Träffa partner

Träffa partner

1027 1 58

vi träffades här på um. både han och jag passade enligt alla forumlekar ihop med andra umare, trots det började vi snacka på nått vis. vi flirtade aldrig när vi snackade, utan lärde istället känna varandra. vi råkade snacka konstant, sa godmorgon, sa godnatt. 

första gången vi träffades på riktigt var på en förfest hemma hos lounge, sen sov vi kramandes i hennes jävligt lilla soffa. men det gick bra det. 

vi fortsatte ses. jag åkte och hälsade på honom flera gånger i somras (tror jag, har dålig koll på tidpunkter egentligen). i slutet av sommaren flyttade jag till samma stad som honom (för att plugga). vi sågs mycket och det gick ett tag till, och tillslut bestämde vi oss för att bli ett riktigt par. 

nu hänger vi ihop och har inga planer på att lägga av.

Spana också in:


S3ON: kan du vara lite mer specifik? Med partner syftar du på en partner i ett kärleksförhållande eller? 

Jag var 9-10, hon var ett år yngre. Vi träffades på skolgården och bestämde oss för att klättra upp i ett träd och pussas. Japp, så gick det till!
Haha ja, en partner. Alltså ett förhållande, inom kärlek. 
S3ON: Jag var 9-10, hon var ett år yngre. Vi träffades på skolgården och bestämde oss för att klättra upp i ett träd och pussas. Japp, så gick det till!
Mysigt, är det enda? :)
penja: nu hänger vi ihop och har inga planer på att lägga av.
Gud alltså vad fint! Hjärta

aristoteles: Vi träffades på centralen, hon hade en kyckling i ryggsäcken och åkte hem till mig och laga mat. Sen var jag såld.
Tänkte genast på en sån där liten gul, söt och fluffig sak som är vid liv, typ som sällskapsdjur.. Men antar att du menade en bit från en kyckling, typ filé. Eller det kanske var en hel kyckling fast död och redo att tillagas? Lr hade na kål på den lilla stackaren till sällskapsdjur?! Ledsen