Forumet - Träffa tjej på gym?

Träffa tjej på gym?

2361 0 19
Tjena! Har precis lagt märke till en sak, det är att jag tror att en tjej, som gymmar på samma gym som mig, gillar mig. Varför? Jo för att när jag tränar på maskinerna så är hon alltid på nån av maskinerna i närheten, och hon typ sneglar på mig hela tiden. Visst jag kollar tillbaka också men när vi får ögonkontakt så tittar hon snabbt bort.
Jag känner inte henne, jag vet inte vem hon är, hur gammal hon är, inte heller vet jag hennes namn. Men hon måste vara lika gammal som mig eller nåt år äldre för hon går på gymnasiet (har sett att hon haft en tröja från ett gymnasie) och jag går i ettan.
Eftersom jag tycker att hon är sjukt snygg/ söt så hade jag gärna velat träffa och lära känna henne, men jag vet ju inte om hon är intresserad av mig eller om det bara är random att vi är vid samma maskiner.
Hur hade jag kunnat typ få kontakt med henne? Bara starta en konversation är ju lite konstigt om man aldrig träffats förr eller?
Snälla hjälp! :)

Spana också in:

makzter:

Hur hade jag kunnat typ få kontakt med henne? Bara starta en konversation är ju lite konstigt om man aldrig träffats förr eller?


Inte alls konstigt. Våga stick ut, annars kommer det bara plåga dig. Jag har heller inte så bra självförtroende när jag gillar någon men jag går fram ändå för att jag vet att det kommer plåga mig många nätter om jag inte gör något. Att inte gå fram till en tjej man gillar är ju att säga emot sin "instinkt". Tänk om man bara plötsligt skulle sluta äta fast man var hungrig.

Ett kul tips på hur du kan få kontakt är att bara sätta dig nånstans i gymmet och när du får ögonkontakt med henne så kallar du på henne och säger också varför du gjorde det sen så bara hälsar du [smile]