Forumet - Träna bort lårmuskler?

Träna bort lårmuskler?

3336 0 52
Hej!
Jag behöver verkligen hjälp med det här, så är tacksam för seriösa svar.
Jag jobbar som modell och nu har mina agenturer i Stockholm, New York, Paris, Milano, London och Berlin bett mig att bli lite smalare. Alltså inte svälta mig. De vill att jag ska få ner mitt höftmått(från 92 till 88) och mina lårmuskler(från 52 till ?).
Höfterna har inte varit några problem, jag har redan fått ner 2 cm relativt fort så de sista två är inga problem. Det jag inte vet hur jag ska få ner är låren. Jag har dansat i stort sett hela mitt liv så det är bara muskler! Hur får man bort muskler!? [tard] Så det är vad jag behöver hjälp med. Hur får jag ner mina lårmuskler?
Kan ju vara bra att nämna lite bakgrundsfakta. Jag dansar inte längre utan jag tränar allt mina bokare har sagt åt mig att göra. Pilates, Power Yoga, Power walk, Hopprep och även situps på boll.
Tacksam för snabba svar, det är ganska bråttom! [love]

Spana också in:

Lounge fact:

Vilka agenturer hör du till?


Vill jag helst inte säga. Men de är seriösa agenturer så de ber en inte att svälta sig.Hemlight:

Complicated: ..och bryter ner kroppen. vilket kanske inte direkt är hälsosamt.

Nej. Dock enklaste sättet att förlora muskler.


Finns det inget annat relativt snabbt sätt? Vill helst inte använda ohälsosama metoder... [n]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


enhimmelskdrog:

rekommenderar dig dock inte att sluta träna


Varken kan eller vill sluta träna! Kan inte efter som att jag måste hålla höftmåttet nere och vill inte för jag har alltid tränat så skulle bli galen om jag slutade röra på mig [smile]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 2 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Complicated:

svämmer över av sjuka tjejer.


Det finns många, det kan jag inte förneka. Men oftast hör de till de mindre seriösa agenturerna.

Jag har vänner som stödjer mig och som jag hoppas kommer fortsätta att göra det. Har jag dem kvar så borde ätstörningar inte vara något som kommer bli aktuellt. Har även vänner som har/har haft ätstörningar (utanför modevärlden) som jag vet finns där för mig. Hon som nu är frisk håller ett öga på mig skulle jag tro...
Jag vet att risken alltid kommer finnas där men jag tror att så länge jag inte blir helt besatt av mina mått och äter mig mätt varje dag så ska det nog gå bra!
Complicated:

blir uppriktigt glad för din skull!


Tack så mycket! [smile]


Lounge fact:

Hur kom du in i branschen? Har du gjort jobb för stora märken? Har du tjänat mycket cash?


Jag blev scoutad(hittad) av en representant från agenturen när jag var på en festival i min hemstad [smile]
Ja det har jag, några kampanjer, visningar och pressaker och sånt...
Ganska mycket, jag har vänner i branshen som tjänar mycket mer! Men jag är ganska högt över vad en "normal", vad nu normal är, 17åring tjänar! Men det är ju en oregelbunden inkomst så ganska osäkert. En månad får man flera sjukt bra betalda jobb och en annan får man småpengar. Men jag gör det för att jag tycker det är kul, pengarna är bara ett plus! [wink]
Om du slutar använda musklerna kommer de krympa. Du kan ju fortfarande träna resten av kroppen och konditionsträna utan att använda just lår- och rövmusklerna så mycket.
Du måste antagligen samtidigt begränsa hur mycket du äter, alltså se till att göra dig av med mer energi än du stoppar in. Om jag vore du skulle jag äta mitt dagsbehov och konditionsträna samtidigt. Du kan ju även äta ett par hundra kalorier under dagsbehovet och träna på det, om det är under en begränsad tid.

Jag skulle redan nu bestämma mig för minimummått på mig själv, eller minimumvikt. Någon gräns är bra att skapa tidigt, gör den helig. 88 cm runt höfterna och kanske 50 cm eller så runt låren tycker jag låter vettigt, eftersom det är ungefär det din agentur begär nu. Låt inte dem eller någon annan flytta dessa mått ännu lägre i framtiden.
Acceptera att modeindustrin förespråkar en kropp hos kvinnor som är underviktig och låt inte deras bild av vad den perfekta kroppen är bli din egen.