Forumet - Träna bröstmuskler(eller något i den stilen?)

Träna bröstmuskler(eller något i den stilen?)

1818 0 23
Hej hej! :)

Jag har en otroligt benig kropp och då är det framförallt överkroppen då(revbenen syns fortfarande och jag är 15?, mager någon?) och jag skulle behöva hjälp med träning. Jag vill gärna komma i form så att jag får bort det beniga och jag ANTAR(har ingen aning, någon som kan rätta mig?) att man tränar bröstmuskler då? Så nu så skulle jag bli otroligt tacksam om någon skulle kunna hjälpa mig att träna och komma i form(utan gym, har inget självförtroende att gå på gym).

Kan tillägga att jag äter mycket men blir aldrig tjock för någon anledning.


Tack så mycket, hej då! :)

Spana också in:

freddyfisk:

(utan gym, har inget självförtroende att gå på gym).


Gå på gym. Du kommer att se resultat snabbare. Gå med någon kompis så blir det inte lika jobbigt.

Om du ändå tänker envisas med att inte sätta foten där så kan du ju trots det träna med enbart din egna kropp. Gör t.ex. armhävningar (där du växlar mellan bred och smal handsättning), pull ups, och chin ups. Kommer nog göra susen för överkroppen.

Fast just i din ålder så växer du ju fortfarande en del. Kan vara svårt för vissa att bygga då. Men gör ditt bästa och se vad som händer. Det är ju bara nyttigt att träna och röra på sig oavsett om man blir Arnold eller inte. (Och nej, du blir inte Arnold av pull ups och armhävningar).