Forumet - Träna konditionen

Träna konditionen

271 0 4
Det finns inget "Bästa sätt" för alla gillar att träna kondition på olika vis. Om det fanns "bästa sättet" så hade alla gjort det. Jag gillar löpning, men du kanske gillar att cykla.

Många konditionstränar genom att springa, powerwalk:a, stavgång, cykla, eller simma. Hitta det du gillar och börja bara. Ha något mål som du vill uppnå, typ att springa 5 km. Sen försöka nå det. Du kan träna sålänge du mår bra. Vissa tränar varje dag, andra 2-3 gånger i veckan. Det beror på vad din kropp säger dig.


Börja smått. Sen jobba därifrån. 
Att springa sliter mer på fötterna och benen än cykling. Men som Kudhos skrev, kolla lite och välj något som du gillar Hjärta Cykling är min grej ändå, och det blir mycket träning för konditionen samt att man hyfsat snabbt kan ta sig till diverse ställen. Sen kan du träna kondition på gym och sånt också.

Men om du vill träna kondition igenom att springa eller cykla till exempel så råder jag dig verkligen att använda bra skor samt om du vill cykla så ha den inställd på ett bra läge, annars så får man ont och det blir onödigt jobbigt.

Spana också in: