Forumet - Träna upp konditionen

Träna upp konditionen

365 0 37
Hej hej.

Skulle behöva lite tips på hur man kan, på bästa vis träna upp sin kondition? Olika typ av löpning osv.

Måste träna upp den inför eventuella tester inför Polishögskolan så småningom.

Så kom med bra tips, om ni har några.

The Weapons Dude:

Jag kan allt om detta, wiiee.


Kom hit.

Spana också in:

börja med att löpa en kort sträcka, kanske varva mellan jogging och gång om du är helt otränad. sen kan du öka joggingsträckorna och gå mindre liksom och så ökar du bara. sen kan du börja jogga längre sträckor [y] träna inte för hårt i början bara, typ två, tre gånger i veckan räcker nog till att börja med [smile]
Tickstart:

Men jag, äh whatever. Spring bara, intervallträning får du mest nytta av om du redan har lite kondition att bygga på så att säga.


Jo, men jag tänkte att det kanske finns någon speciellt typ av löpning som ökar den snabbare och är mer anpassad till t.ex den typ av test som de testar inför polishögskolan.

T.ex att springa två km på 9.30 min. Helst under.
Om du är odisciplinerad som folk nuförtiden brukar vara så gäller det att du hittar något som du tycker är roligt. Löpning är ju asbra, men om man inte gör det regelbundet så är det 0 värt. Försök dra igång ett gäng o spela fotboll, eller kanske gå med i din lokala klubb osv. Sporter är ju aldrig fel, när du har en sport som du vill bli bra på får du även mer motivation till att löpa utanför träningen.

GL HF

Intervall är det jobbigaste men det bästa ;)