Forumet - Träning

Träning

651 0 53

Spana också in:

emo_bi:

Någon som har några tips för hur man kan göra sin träning effektivare och hur man kan maximera sin träning och bränna mera kcal?


blanda styrka och kondition.
200 meter spring,
40 situps,
200 meter spring,
40 armhävningar,
200 meter spring,
30 dips,
200 meter spring,
40 upphopp,
200 meter spring.

vila.
Börja om.

En ordentlig sån övning tar kanske 10-20 minuter och ger lika bra resultat som 45-50 minuter spring i skogen.

[y][y][y][y]
emo_bi:

Någon som har några tips för hur man kan göra sin träning effektivare och hur man kan maximera sin träning och bränna mera kcal? Jag vill gå ner i vikt snabbare! [crazy] och skaffa snygga muskler [smile]


du kan ju göra som jag gör! ska tilläggas att jag inte är nån expert.
jag försöker styrketräna 5ggr i veckan och så joggar jag efter varje pass. och så försöker jag äta ofta och inte äta mig så mätt. tänkte försöka få ett sexpack till sommaren!
Jag tränar MINST 5ggr per vecka och då springer jag i 10 mins, dricker vatten, springer 10 mins, dricker vatten, gör ca 100 sit ups och 50 hantlar lyft (varje hantel väger 5 kg) och till sist springer jag 10 mins till och gör flera sit ups men nu bara så många jag orkar och så många hantlar lyft jag orkar. Efter det svettas jag floder :P
Gör du bara situps? i sånna fall kommer du antagligen få problem med ryggen då du får en obalans med musklerna fram och bak, jag skulle rekomendera att du även kör några ryggövningar såsom fantomen eller rygglyft.

att springa i uppförsbackar är jävligt bra om du vill förbränna! ( jag gick ner 6 kilo på 3 veckor![smile] även cykling och simning är jätte bra!