Forumet - Träning

Träning

495 0 23
Det finns ett antal trådar om detta, men jag vill hellre starta en ny så att jag kan fokusera enbart på mig själv...

Jag bara undrar (av någon med erfarenhet) hur länge jag behöver träna som jag gör nu för att uppnå bra resultat. Möjligtvis behöver jag öka pressen, isåfall - kom gärna med förslag.

Använder mig av ett antal övningar, bla med hantlar (triceps, biceps), armhävningar och sit-ups. Kör totalt mellan en halvtimme och en timme 3-4 dagar i veckan. Det är först de senaste veckorna som jag har börjat köra seriöst.

Jag har ingen träningsbänk eller andra redskap...

Nu ska jag även börja satsa på simning, till en början en dag i veckan - för att se hur det går. Fortsätter med föregående övningar samtidigt, men kanske 2-3 dagar i veckan istället för 4.


Äter helt rätt och så, så att ni vet. Sover gör jag på vardagarna oftast mellan 12 och 7.

Lämna gärna värdefulla tips! [bigsmile]

Spana också in:

Du kan behöva belasta kroppen lite extra, armhävningar är en grymt bra övning, men du kommer inte uppnå den volym du eftersträvar om du bara kör en specefik övning på varje muskelgrupp, visst kommer du bli starkare och kunna göra fler reps på den övningen men kroppen lär sig. du behver variera övningar på alla muskelgrupper för att chocka kroppen och använda musklerna i andra rörelser.
Anonym345:

Vill se ut som Schwarzenegger


Jag är ledsen och säga det, men du kommer inte bli som Arnold Schwarzenegger om du bara simmar.

Ifall du bara simmar får du muskler som är användbara för simning, väldigt fina muskler och en bred rygg. Det går inte snabbt och du får inga jättemuskler. Arnold har muskler som inte egentligen behövs, kolla igenom min länk och fråga gärna om du har några funderingar eller vill ha mer personliga tips och råd.
Bajwa:

Eller om du är 15-20 år.

För du växer du också naturligt.

Du kan som 18 åring skaffa 5-8 kg muskler.

Tro inte att en 40 åring kan.


Jag fattar inte, utveckla och skriv tydligare[smile] Det handlar väl så mycket mer än om ålder. Du kan visst lägga på dig muskler om du är 40?! Kan man skaffa 5-8 kg muskler under sitt artonde levnadsår eller vad menar du? Växa naturligt?