Forumet - träning och resultat

träning och resultat

815 0 35

Spana också in:

Fazhion:

hejsan, kag undrar på hur länge man kan se resultat om man äter fruskort lunch och middag, och tränar 3 ggr veckan nästan 1 h varje pass.
och ska man väga sig eller ska man mäta sig för att få reda på resultaten?


Frukost, lunch och middag äter man alltid..?

Det beror helt på vad du äter och hur mycket du äter.
Frågan är vad du vill ha för resultat med träningen. Vad du än strävar efter kan jag dock säga att du knappast lär få det efter tre veckor.
Fazhion:

att få fastare rumpa, snyggare armar och plattare mage


Du kan ju alltid börja gå/cykla/springa antingen på gym eller utomhus. Även kosten är viktig (följ tallriks modellen och se till att få i dig mycket kolhyderater) och 'småät' aldrig mellan måltiderna. Armarna kan tränas på många, många olika sätt, och för magen vore det bra om du gör sit-ups. Det bästa är att rådgiva med en gym instruktör om du nu inte vill träna ute. Kosten är dock nyckeln till en fin och välskött kropp men förvänta dig inte resultat på en månad eller så.
Cyper:

följ tallriks modellen och se till att få i dig mycket kolhyderater


det är det jag är oskäker på, vad sjutton är kolhydrater ?!
är det lixom ris, potatis pasta och sånnt ?

btw, tack för alla råd [smile]Cyper:

'småät' aldrig mellan måltiderna


det är det jag kämpar emot just nu för tillfället[crazy]
men sen jag började äta fruskot ( måndags ) så har småätandet värkligen blivit mindre [smile]

men det känns och det sägs att om man gör situps så tränr man bara övremagmusklerna och gör så att fettet samlas vid dom sista magmusklerna längst ner ( är så på mig )
eller tränas alla magmuskler när man gör situps ?

ah allså armarna, det är det jag vill få bort jäddhänget och det går inte bort med lixom armhävningar elern ågot utn typ att man måste lyfta hel sig själv och det pallar jag inte xD


TACK FÖR ALA TIPS OCH RÅD![smile][love]
Fazhion:

hejsan, kag undrar på hur länge man kan se resultat om man äter fruskort lunch och middag, och tränar 3 ggr veckan nästan 1 h varje pass.
och ska man väga sig eller ska man mäta sig för att få reda på resultaten?


MAN FÅR INTE RESULTAT GENOM TRÄNING DET ÄR GENETISKT DET ÄR DÄRFÖR JAG ALDRIG MER SKA TRÄNA SKA INTE ENS HA SEX MER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111eleven!!!!1