Forumet - Tråk

Tråk

2241 1 27

Tänkte nästan skriva från allt til himmel och jord men sen tänkte jag nää det där jag ju inte till saken att göra, elr?

Jo mina dagar spenderas oftast framför datorn och jag är less på det, vill kunna träffa min tjej fler dagar i veckan, det vore trevligt om hon svarade oftare också.

Mina dagar framför datorn är tråkiga, jag vill prata med folk och vara ute, nu var jag sent uppe och sov bort halva dan :( vill ut och göra något.

Jag kanske ska göra slut med min flickvän om hon och jag inte kan träffas oftare för annars är det förhållandet väldigt tråkigt och vi bor ju inte jätte långt bort från varandra trots allt.

Jag vill ha riktiga vänner, sådana som kontaktar en och så, själv kontaktar jag en kompis men man är upptagen och han kontaktar inte mig, typ som att han tror att det är självklart jag som ska kontakta men inte han. Dumma teater, man borde satsa på vänner också för de är också viktiga.

Jag bor i Stockholm, Östermalm, jag är inget brat och jag gillar inte brats. Skryter om var man bor, som att jag bryr mig, skryter om något annat, nämen oj vad intressant, nä.

Alla som skriver är välkomna, jag struntar i om man bor i nedersta Skåne eller högst upp i Norrland, alla får skriva. Om man bor i ett annat land så är ni också välkomna det spelar ingen roll.

Spana också in: