Forumet - Tråkig kompis?

Tråkig kompis?

1126 0 8
Jag har nyligen fått en ny kompis. Ni kanske tycker att det låter kul, men så är inte fallet. Min tjejkompis är ganska blyg, stilla, tystlåten av sig, stel och framförallt jävligt tråkig att hänga med.

Då undrar ni säkert varför jag blev med henne? Jo det är så att jag är också lite små-blyg av mig när jag mötet nya männikskor, men efter ett tag blir jag mer ”vild” och öppen.

Grejen med denna tjej är att hon är kvar på ”blyg-läget” efter flera övernattningar och häng. Hon är likadan när hon är ensam med mig och med fler människor. Det är så stelt att tillbringa tid med henne och tar en sån energi från mig:(

Saken är att jag vill ha nya vänner och jag kände att hon kunde blivit en framtidsn bästavän, men nu är jag inte så säker längre. 

Vad tycker ni att jag ska göra? Ska jag sluta höra av mig och låta det rinna ut i sanden eller ska jag inte ge upp än? Tänk om vi kan komma nära varann och ha kul senare in i vår vänskap? Vill inte gå miste om något! Något förslag på hur jag får henne att öppna upp sig mer? Eller tror ni att det bara är hennes personlighet? Att hon är stel och inte så pratsam? 

Tacksam för stöttande och seriösa svar

Spana också in: