Forumet - Tråkig på sms..

Tråkig på sms..

535 1 6
Jag har dejtat en kille i 5 månader, jag är för första gången kär och trivs så bra med honom. Han har dock väldigt svårt för att visa känslor, när vi är med varandra så är han underbar och har all fokus på mig. Men när vi inte är med varandra så är han en helt annan människa, vi skriver aldrig något gulligt till varandra. Vi skriver nästan inte alls, får väldigt korta och känslokalla svar. Vi skriver bara när vi ska ses eller om det är något annat, han hör inte av sig lika mycket som jag gör. När jag skriver något gulligt eller ger han en komplimang så är det som att han skäms och inte kan ta åt sig, jag har pratat med honom angående detta och han säger att han har jättesvårt för att visa känslor. Han är dock väldigt omtänksam och gullig irl, men han skriver aldrig något gulligt och skulle han tex tycka att jag är fin eller har på mig något snyggt så säger han det inte till mig. Han håller det för sig själv, jag tänker inte lämna honom för det här. För mig att det viktigt att vi har det bra när vi är med varandra, men jag blir ledsen av att han är så tråkig via sms mm. Får lite dåligt självförtroende av det och blir nojig över att jag inte är tillräcklig trots att jag innerst inne vet vad han tycker och känner, han har även sagt att han inte gillar det där ”nykära” utan tycker den bästa känslan är när det försvinner och man är bekväma med varandra. Å han säger att anledningen till varför han inte är så gullig mot mig via sms är för att han är bekväm med mig å han känner att vi vet vad vi tycker om varandra och att vi har varandra, kan inte tvinga honom till att vara gullig via sms. Men när han väl skriver något fint så betyder det väldigt mycket, han säger också att det inte blir betydelsefullt om man hela tiden ska skriva gulliga saker till varandra. Förstår han, men blir lite ledsen för det känns så tomt när vi inte är med varandra. Han är dock lite äldre än mig så försöker tänka på det också, jag är 19 och han är 24. Vet inte hur jag ska göra för att sluta känna såhär, vi har det så fruktansvärt bra tillsammans men så dött när vi inte skriver med varandra. 
Jag kan relatera rätt så gott till honom, och i min åsikt så behöver du inte ta åt dig så värst mycket även om du såklart har rätt till att känna som du gör. Men om han liknar mig i tankesättet så är det inget illa menat, utan det är bara något vi inte kan göra. Och det blir svårt (i alla fall för mig) när folk inte kan respektera det. Men mitt beteende kring sådant är ingen sann reflektion på vad jag tycker om personen. Det visar jag när jag träffar den, eller pratar lite mer seriöst. Det låter ändå som att ni har det rätt så bra. Men om du inte kan släppa det så tycker jag du ska prata med honom om det. Men kom ihåg, det har troligen inte med dig o göra. 

Spana också in:


Lolnozy: Jag har dejtat en kille i 5 månader, jag är för första gången kär och trivs så bra med honom. Han har dock väldigt svårt för att visa känslor, när vi är med varandra så är han underbar och har all fokus på mig. Men när vi inte är med varandra så är han en helt annan människa, vi skriver aldrig något gulligt till varandra. Vi skriver nästan inte alls, får väldigt korta och känslokalla svar. Vi skriver bara när vi ska ses eller om det är något annat, han hör inte av sig lika mycket som jag gör. När jag skriver något gulligt eller ger han en komplimang så är det som att han skäms och inte kan ta åt sig, jag har pratat med honom angående detta och han säger att han har jättesvårt för att visa känslor. Han är dock väldigt omtänksam och gullig irl, men han skriver aldrig något gulligt och skulle han tex tycka att jag är fin eller har på mig något snyggt så säger han det inte till mig. Han håller det för sig själv, jag tänker inte lämna honom för det här. För mig att det viktigt att vi har det bra när vi är med varandra, men jag blir ledsen av att han är så tråkig via sms mm. Får lite dåligt självförtroende av det och blir nojig över att jag inte är tillräcklig trots att jag innerst inne vet vad han tycker och känner, han har även sagt att han inte gillar det där ”nykära” utan tycker den bästa känslan är när det försvinner och man är bekväma med varandra. Å han säger att anledningen till varför han inte är så gullig mot mig via sms är för att han är bekväm med mig å han känner att vi vet vad vi tycker om varandra och att vi har varandra, kan inte tvinga honom till att vara gullig via sms. Men när han väl skriver något fint så betyder det väldigt mycket, han säger också att det inte blir betydelsefullt om man hela tiden ska skriva gulliga saker till varandra. Förstår han, men blir lite ledsen för det känns så tomt när vi inte är med varandra. Han är dock lite äldre än mig så försöker tänka på det också, jag är 19 och han är 24. Vet inte hur jag ska göra för att sluta känna såhär, vi har det så fruktansvärt bra tillsammans men så dött när vi inte skriver med varandra. 

Jag tycker inte att du ska ta illa upp för att han är som han är på SMS, jag är likadan, det går inte så bra för mig att skriva, det blir inte som i verkligheten. Huvudsaken är ändå att han är gullig i verkligheten än på SMS. Det är inget menat det är bara att det inte är lätt att uttrycka sig via SMS, man får inte ut sina känslor där men man får ut dem i verkligheten.
Jag tänker inte säga att jag är bättre själv även om jag ofta fått beröm för mitt sätt att uttrycka mig i skrift. Det är väldigt lätt att låta kortfattad, eller rentav otrevlig i SMS om man inte gör extremt långa och detaljrika utvikningar som alla kanske inte har lika lätt för. Tur det, kan jag mena, att alla inte är stöpta ur samma form. Ty jag om ingen annan hade fått det tråkigt i en sådan värld.