Forumet - tråkigt liv

tråkigt liv

155 0 9
nån som vet hur det känns att ha sin mamma som skriker åt en att man är efterbliven och att man borde gå på en skola för efterblivna och att du inte kan ha någon kontroll över sitt liv och säger att man ska jobba och leva skit fattigt när man blir äldre? föräldrar som kanske ska skilja sig och en pappa som man bara får se på helgerna, överdrivet mycket stress över skola sin framtid och sitt nuvarande liv som bara blir värre. om ni kan relatera så är ni ganska lik mig. det är ett jävligt tråkigt liv att ha.

Spana också in:

jag vet hur det känns , då har typ samma problem . Fast det gäller min platspappa , han har kallat mig för fet , kommenterar min "feta" rumpan och säger saker som " rör din feta arsle och gör något nytta" trots att han inte gör ett piss och är den enda som brukar städa när mamma inte är hemma .
Han har tidigare retat mig för min vikt och tvingat mig att stå på vågen och sagt saker som " shit,jag väger 90 kg .. men du väger väl mer än mig va? du kanske 95 eller 100 kg!*mongo skratt* "
Han kan även säga mycket dumma saker när han är full och nykter tom ,
" ska du smsa dina kompisar? du har inga kompisar vem ska du smsa till?"
Mamma vet om saken , hon stod mest på hans sida i början när vi flyttade in då hon påstod att det är svårt att välja mellan två personer man ÄLSKAR och att hon inte ville välja mellan mig och honom.Idag vill hon inte flytta trots att hon också mår väldigt dålig pga dom har ett barn tillsammans och stannar kvar för min lillebrors skull och tror det är det bästa för mig , då jag får en så kallade far som jag tidigare inte haft.