Forumet - trams

trams

397 0 13
för strax över två år sen så skapade min bandmedlem ett konto åt mig på detta internetforum, medan jag satt och mixade klart en låt i vår replokal. anledningen till detta var att vi kände för att spamma lite bandreklam på diverse ställen, och jag kom ihåg att jag läst en tråd här som bidragit med underhållning för några minuter en gång i tiden. på detta vis skapades detta konto i mitt namn, medan jag gjorde något vettigt av min tid.

så är inte riktigt fallet längre, och jag får oerhört lite gjort av alla de viktiga och relevanta saker jag borde syssla med. ni är alla ett slöseri med värdefull tid och energi, och jag har bättre saker för mig än att försöka resonera med kioskmongon och annat löst folk. för att kompensera för denna stöld av tid, fokus och energi så kommer jag med omedelbar verkan avregistrera mig härifrån, för att syssla med vettigare saker om dagarna (nätterna), såsom rödvin och konsten, något som jag värderar långt högre än socialisering med de få vettiga människor som frekventerar detta forum. det jag vunnit på mitt medlemskap här är, utöver en nära bekantskap som jag värderar högt (och som knappast har något att förlora på att jag avregistrerar) är väl, utöver en rätt stor mapp med noodz på um-äsflickor (ni vet vilka ni är) samt en kort med detaljerad lista över namn och adresser på diverse personer, mer eller mindre ingenting, allt sammantaget.

jag återvänder när jag upplever att tid, fokus och energi är något jag har ett stort överflöd av, så börjar vi om denna process än en gång.

denna tråd sponsrades av goebbels. trevlig höst på er alla.

Spana också in: