Forumet - Trång förhud ?

Trång förhud ?

1498 0 20
Testade nyligen dra bak förhuden när jag hade stånd det går väldigt segt och jag får ont när jag drar bak förhuden inga problem när den är slak(aldrig tänkt på att testa dra tillbaka förhuden då jag har stånd förr), lyckats dra bak ollonet helt det kändes som den pressade penisen och ollonet blev rött men efter en stund lugnar det ner sig och det gör nästan inte ont men när jag sedan drar tebax förhuden så känns kuken öm och det gör lite ont när jag rör ollonet. Är det trång förhud lr är det något annat ? Går det att träna bort ? sett på andra forum där det står att det går att träna bort.

Är förövrigt 17 år och gör inte ont när jag rör ollonet.
Kilik777:

Går det att träna bort ? sett på andra forum där det står att det går att träna bort.


Ja det går. Än lättare är det om du har hjälp av en stark steroidsalva. Om du går till en doktor så kan du få en sådan utskriven :3. Man använder dem i 3 eller 6 månader (har glömt vilket..) och de gör att huden blir mer töjbar och elastisk.

Och tro mig, det är inte så pinsamt som det verkar att gå till doktorn och visa ballen.

Spana också in:

Annars får du göra som jag å låta någon leka med skallpell. Man lär sig uppskatta löst åtsittande kallingar och man får tvätta sig i äcklig tvål. I övrigt är de lugna bananer.
Slava lät ju som ett trevligt alternativ, men det går nog bara till en viss gräns. Gå till ungdommsmotagningen å fråga om du är osäker. Det gjorde inte jag, slutade med att den sprack när jag blev av med oskulden. var lite fräckt å se sin egen hjärtpuls på det sprutande blodet men det kanske är lite onödigt ändå..
epsin:

Annars får du göra som jag å låta någon leka med skallpell. Man lär sig uppskatta löst åtsittande kallingar och man får tvätta sig i äcklig tvål.


Skulle inte rekommendera någon att ta bort förhuden om det inte behövs. I det här faller låter det inte som om den är så trång :P Eller du kanske bara snittade? Jag opererade bort min i oktober.. det var inte en trevlig upplevelse.
Hampie:

Skulle inte rekommendera någon att ta bort förhuden om det inte behövs. I det här faller låter det inte som om den är så trång :P Eller du kanske bara snittade? Jag opererade bort min i oktober.. det var inte en trevlig upplevelse.


Jao, jag bara snittade. eller ja, för min del slets den av och efter att nästan ha förblött i ambulansen så sydde dom ihopp det motsvarande så som det skulle varit om dom snittade. 10 stygn. Såg rätt simpelt ut efteråt nästan som nått jag hade kunnat göra i syslöjden faktist. Men när stygnen var borta så synns det inte alls. Dock har jag märkt att just där stygnen var så är jag extra känslig, till det bättre tom. Så ifall någon kille vill ha det skönare i sänghalmen, slit av frenolium! :D