Forumet - Trång förhud

Trång förhud

751 0 15
Hej
Är 23 år och har en fråga som är rätt pinsam. Har haft flera förhållanden men aldrig vågat ha sex med någon då jag är rädd att det kommer göra jätteont då min förhud är rätt trång. Slakt tillstånd kan jag dra tillbaka den helt.

Men vid stånd har jag svårt att dra ner den ens halvvägs över ollonet. Vågade aldrig prata med skolsköterskan i skolan vilket jag ångrar idag utan måste väl nu ringa vårdcentralen?

Jättepinsamt tycker jag att behöva ringa vårdcentralen och försöka boka en tid. Kan man maila och boka tid och välja att berätta vad det gäller på plats? Och jätterädd att få stånd när läkaren, oavsett man eller kvinna, inte för at jag tänder på män. Men tänk om, det är ju trots allt någon annan som ska kolla och antagligen röra?

Hälsningar
Skitnervös överåring för detta forum :)
Chabba

Du är inte överåring, de flesta här är runt 20 typ

Är nog bäst om du berättar vad det gäller så du kan få en tid bokad med rätt sorts läkare. Fast iofs så kanske det är en allmänläkare som gör undersökningen för att sen skriva en remiss till en specialist.

Tro mig, du kommer ej bli upphetsad. Började skratta över hur genant det var när jag fick kuken undersökt en gång. Det finns INGET sexigt någonstans i den situationen.
Ska försöka samla mod och ringa imorgon, men vad ska man säga? Vill ju inte gå för djupt in på det över telefonen, utan ser helst att få prata med någon väl på plats. Kan säga att jag hellre pratar med en kvinna väl på plats än en man i telefonen om mina problem. Fast ultimata vore ju en man på plats såklart. Men gillar inte att ta sådant över telefon helt enkelt. Kan man boka tid bara och välja att berätta vad ärendet gäller väl för allmänläkaren?

Spana också in:

Hmm har fortfarande inte vågat ringa. Brukar inte vara såhär feg när det gäler saker. Men detta tycker jag är så otroligt pinsamt fast jag egentligen inser att det inte borde vara det.

Någon som vet om ungdomsmottagningar har typ öppet hus dit man kan gå, och få prata med någon om detta utan att boka tid, och vart hittar jag en ungdomsmottagning som är i närheten av mig?
Hmm, det står ju att man ska gå till den vårdcentral man är skriven på om man inte är långt hemifrån under en längre tid. Men nu är det ju så att jag är ju hemma men vill gå till en annan. I och med att jag känner alla läkare privat på vårdcentralen som jag är skriven på. Praktiskt i många fall men inte i just detta. Någon som vet hur kinkiga vårdcentralerna är på att man går någon annan stans ändå?
tford:

on var väldigt oförstående och tyckte inte det var något konstigt att förhuden inte gick att dra tillbaka och att det gör ont om man försöker.


[shake]

kan ju fråga sig om den stackaren ens var utbildad!

tala om exakt hur du har det för nästa läkare, en del är fruktansvärt trångsynta och gör ingenting om man inte är väldigt precis med vad som är ens problem!