Forumet - Trång förhud?!

Trång förhud?!

3728 3 29

Hej!

Nu är det så att jag tror att jag har trång förhud.

Jag kan dra ned förhuden till typ mitten av ollonet, eller alltså jag kan inte dra ner tills jag kommer till slutet av ollonet. Jag runkar oftast 1 gång per dag om det kan hjälpa.

Jag är i puberteten redan fast jag är 10 år ( Fyller 11 i september )

och jag vågar inte gå någonstans och kolla, för jag vill inte att min mamma ska veta.

kommer det någon undersökning i skolan eller?.. jag går i fyran just nu..

Aa, men jag vet inte om den är trång.. är svårt att beskriva.Men vår skolsyster är en gammal tant som är skit pinig,hon kommer ju emaila min mamma eller nått direkt..och dessutom så vågar jag inte gå å fråga henne..
Mirousroea: du kanske kan be om en undersökning av skolsyster ? 

låter ju definitivt som den är för trång, men jag vet inte det kanske växer till sig Tobbeduvetpuckot: Aa, men jag vet inte om den är trång.. är svårt att beskriva.Men vår skolsyster är en gammal tant som är skit pinig,hon kommer ju emaila min mamma eller nått direkt..och dessutom så vågar jag inte gå å fråga henne..

aa hon skulle nog inte va till så mycket hjälp. kanske bäst att vänta tills du är 13 o gå till ungdomsmottagningen ?  vet inte om man kan gå när man är 10 

Spana också in:


BlackSnake: Hur gick det?? Tror att jag också har det fast jag vet inte. Ska man kunna dra ner förhuden hela vägen när man är 13?

Vi gick inte till nån jävla klinik.Har blivit tillsagd att dra upp och ned förhuden och den ska vidga ut sig.Men jag har ju runkat, gör det dagligen, och den blir fan inte mindre trångare.Vet inte hur jag ska berätta för henne bara.