Forumet - Trånga tjejer

Trånga tjejer

5383 0 16
finns det nån här som är väldigt trång eller varit med nån som är väldigt trång. hur funkar det för er? har ni svårt att ha sex med välhängda killar eller får ni dåligt självförtroende osv? tänkte om det är lite som killar med liten kuk som får dåligt självförtroende. om ni nu inte hindras vad har ni för knep osv?

O ni som varit med väldigt trånga tjejer hur har ni löst problemet?


Anledning till att jag undrar är för att jag är nyfiken. Jag har flickvän o är definitivt inte oskuld för er som hade tänkt fråga det

Spana också in:

Ja, har varit med trånga personer och det har väl funkat sådär. En av dem var ett ONS och det gick inte alls, vi fick avbryta, och den andra var min flickvän men vi fick avbryta första gången. Nu har ju jag större än medel, men inte jättemycket större så det hade nog varit jobbigt oavsett.

Mycket glidmedel och långt förspel med mycket pullande är nog det som gäller.

sanchez:

o därmed med blir osäkra på sig själva, behöver jag utveckla mer?


De är tjejer, de blir osäkra över allt som inte är helt perfekt.

Dold text: Okej jag kanske tog i lite men det tycks vara vanligt med sådana tendenser bland vissa.

Sterd:

Trång är ju bra! Ju trängre desto bättre.


[confused] Nej? Då har du uppenbarligen aldrig varit med någon som är riktigt trång.
Jag hade en väldigt intressant diskussion med en flicka förra veckan. Det handlade om sex och sådär och hon tycker inte hon känner någonting i och med själva penetreringen utan att oralsex och sådant är mycket mer skönt. Jag som kille skiter egentligen i själva penetreringen jag också - så länge tjejen gör någonting för mig och hon får vad hon vill ha. Så vill tjejen eller inte kan penetrera så kan man alltid göra något annat. Det slutar inte med oralsex kanske - utan bara fantasin sätter gränser.


Trånga tjejer? Jorå, men då är det oftast bara något mentalt som inte stämmer. Skönare? Nja, det har inte med det att göra - utan hur bra hon använder den. Samma tjej kan vara väldigt sladdrig när hon inte bryr sig och väldigt "trång" när hon vill. Kan hon inte kontrollera den så är de oftast trånga eller sladdriga. :/