Forumet - Transgender - ftm, mtf whatever you are!

Transgender - ftm, mtf whatever you are!

6518 0 95
Är det någon mer än jag härinne på denna site som är transgender? Är helt säker på att det är någon som känner på samma sätt som mig - att man är född i fel kön. Att man egentligen borde ha haft en killes kropp eller en tjejs kropp istället för det motsatta.

Känner du så här kan du väl skriva en rad eller två, antingen här på forumet eller om du vill vara mer anonym skicka iväg ett mail till mig här på sidan [y]

Spana också in:

Still_Alive:

Om du dejtade en kille, och han senare berättar att han en gång levts som en tjej. Hur skulle du reagera då? Skulle du ge upp det som kunde ha blivit något eller tänka "det är personen jag gillar, inte kroppen på det sättet"?


jag skulle bli jävligt förbannad och äcklad.

[shake]
farbror gugge:

meh, män och kvinnor ser ju helt olika ut eller det är nog lättare att klä ut sig från kvinna till man än tvärt om, MtFs syns ju jättetydligt


Ja, för det mesta gör det nog det. Det är sorgligt, och det är nog till en del därför självmord är så vanligt i just de fallen.

Men inte alltid. Inte för mig. Jag ser ut som en tjej och har alltid gjort det. Ända tills jag bytte till ett könsneutralt namn blev alla chockade när dom fick höra vad jag hette. Alla som inte vet vem jag är utgår alltid från att jag är en tjej. Hittills har det då aldrig hänt att en kille trott att jag inte är tjej (dock har tjejer ibland varit osäkra! Varför?)

Killar som inte vet vem jag är stöter på mig, även om den saken gör mig mer skrämd än nåt annat. Jag tillhör en mtf som det inte syns på - alltså uppfattas jag inte som en mtf utan som en tjej. Just därför skulle jag självklart aldrig visa hur jag såg ut på bild. Hade jag sett ut som en kille utklädd till tjej skulle jag kunnat visa en bild eftersom ingen ändå skulle låta sig luras.