Forumet - Transkillar, se hit!

Transkillar, se hit!

3520 0 14
Hej!
Är en kille på 16 bast som föddes i en kropp av fel modell. Mitt liv är en evig pest, min kropp, min röst, mitt utseende plågar mig.

Det finns många som känner samma och många som har löst olika problem.
Varför inte alla dela med sig?

Min historia:
Så länge jag kan minnas har jag hängt med killarna. Jag passade in bättre. Tyckte alltid att killarna klädde sig snyggare, ville se ut likadant. Hatade min kropp för att den fick kurvor i puberteten, min röst är för ljus...

I mars 2014 klippte jag håret. Det blev kortare och kortare. Jag började klä mig mer som jag var bekväm i, killkläder.

I november 2014 köpte jag ett par kalsonger, bara på impuls. Jag älskade dem över allt annat.

Senare köpte jag mer kalsonger, började bara handla på killavdelningen, hängde med killarna, och till slut vågade jag komma ut i april 2015.

Sedan dess har jag köpt en binder (plattar till brösten så att man ser mer manlig ut), börjat gå, sitta och stå mer som en kille, ska köpa en stp/Packer (stp=stand to pee, en grej som man kan stå och kissa med, Packer gör att det ser ut som att man har nåt mellan benen) och jag mår tusen gånger bättre.

Alla runt mig har svarat positivt, inte en enda negativ reaktion. De jag trodde skulle vara tveksamma var inte det och jag är välkommen hos alla.

Jag har precis börjat gå hos lundströmmottagningen i Alingsås och kan få T (testosteron) om typ 1-2 år.

Hur ser er historia ut? vad gör ni för att passera (uppfattas som kille)?
Fråga, svara, dela med er!

Spana också in:


lurifax69: Finns massor som ångrar sig senare i livet.
Kommer du att ångra dig?
ångra vad? testosteron, nej. aldrig. effekterna av testosteron är allt jag önskat! könsingrepp är en annan sak, men jag anser att jag är för ung för att bestämma mig angående sånt. tekniken går framåt och kanske kan man i framtiden ge en transkille en "riktig" penis, men idag kan man inte det. brösten ska dock bort fort som attan.

woollyhat:
finns många som ångrar vissa saker. t ex kan man som ftm inte få en "riktig" penis med pung. en micropenis, en köttklump eller en permanent dildo är det som finns att få, och jag vill inte ha nåt av det. dessutom gör det jä**igt ont att operera bort och till i det området...
Då är det ju resultatet, inte att man ångrar att man är transsexuell
Modigt av dig att komma ut (även här på nätet är det ju att komma ut) och härligt att du haft en så fantastiskt stöttande omgivning. Du verkar vara väldigt mogen, dina beslut gällande din kropp och identitet verkar genomtänkta. Hejar på dig!

Hormoner är så häftigt, skillnaden blir markant på väldigt kort tid. Ta massor av före och efterbilder. Selfies varje dag. Inte för att visa oss, bara för att ha och se din progress.