Forumet - Transpersoner och omklädningsrum

Transpersoner och omklädningsrum

10779 0 125

Hallojsan alla umisar!

I denna poll röstar du på vilket omklädningsrum du personligen tycker att ickeopererade transpersoner ( i denna poll syftar transpersoner på personer som inte genomgått några operationer eller hormonbehandlingar utan biologiskt är ett kön men identifierar sig med det andra) (ja jag vet att det finns flera kön men eftersom det endast finns två kategorier av omklädningsrum så får vi ha det så här)) skall använda.
Det finns inga omklädningsrum för båda könen säger vi i denna poll (pga det finns det ju inte överallt ändå).
Kanske är du transperson själv,  inte skulle känna dig bekväm med att byta om med någon som inte har samma biologiska kön som du eller helt enkelt skiter i vem som byter om med dig men tänker på hur andra kanske skulle reagera etc. Här kan du skriva dina tankar.

OCH JA JAG STAVADE DUSCHAR FEL WATTCHAGONNADOABOUTIT

mpt:hv: alla fulgubbarne kmr ju låtsas vara trans
Kan se det framför mig. Alla snuskgubbar går in till kvinnornas ombytesrum, sätter sig i en ring mitt på golvet och spelar banjo eller gör propellern. De ska dessutom vara feta, skalliga, och ha flens som löddrar ur kuken på dem. Kvinnor slutar komma, offentliga ombytesplatser tar bort policyn och feminazis fäller en atombomb mot hela patriarkatet och beskyller män för att inte fungera som de vill att de ska göra.

Spana också in:


shatter:
förståeligt, han tkr nog det är ganska mysigt att byta om hos tjejerna verkar det som. Men man kan ju fråga sig om lesbiska ska byta om hos killarna då också? För även om man är homosexuell kanske man inte känner sig bekväm med att byta om hos killarna då de säkert ser på hennes kropp som sexuell trots hennes läggning. detsamma gäller transpersoner som inte har genomgått en operation än. 
Ah exakt