Forumet - Traumatisk upplevelse på tåget

Traumatisk upplevelse på tåget

239 0 18
Satt på ett fullpackat tåg hem ifrån Helsingborgsfestivalen klockan halv tre på natten i fredags. Alla var sådär härligt slitna efter ett par fina konserter och ett X antal öl/cider. Alla satt och halvsov i sina säten...

.. förutom en människa.

Denna människa stod och skrek;
- "VÄRMLAND POWER" i 30 minuter oavbrutet.. (Jag trodde att det var mörknäs innan jag vände mig om. Men till min förfäran såg personen istället ut som en Sheriff #2)

Efter cirka 10 minuter började random människor be denna killen hålla käft och till slut satt halva tågvagnen och sjöng ramsor om hur dum i huvudet denna värmlänning (och de flesta värmlänningar) är.

Sheriff #2 insåg att han började tappa övertaget i vagnen och gick fram till en random snubbe och frågade;
- "Är det du som är Mohammed?"
- "VEMEEERE SOM ÄR MOHAMMED HÄÄR?"

Nu började ett gäng invandrare titta lite snett på honom.

När vi kom till en station skulle dessa invandrare gå av. När en av de gick förbi honom och bad honom flytta på sig så blev han sur och frågade varför han gick in i honom. Nedan följer scenariot:

S - Varför går du in i mig??!?!?!
I - För att du står i vägen?
S - Fan vill du Mohammed?? Detta är mitt land.. var är du ifrån?
I - Jag är född i Sverige, du borde tagga ner din lilla jävel..

Nu sluter två invandrare upp tillsammans med en till synes 15 årig svensk kille. De står och jiddrar i cirkus 10-15 sekunder tills den 15åriga svenska killen ger Sheriff #2 en handflata. Nu sitter hela tågvagnen och spänt tittar på.

Först då börjar Sheriff #2s kompisar haja att det snart smäller och försöker få bort honom. Då ger random tillkommen invandrare honom en fet knytnäve rätt på vänstra ögat.. spänner ögonen i honom och säger;

- "Din mamma"

Sedan springer han av tåget och Sheriff #2 fortsätter med sitt "VÄRMLAND POWER" tills jag stiger av 10 minuter senare.

Detta var en för mig traumatisk upplevelse. Dels för att jag inte fick sova och dels för att jag inte förstår hur en människa inte förstår när han ska lägga ner. Hur bearbetar jag det bäst? Anser ni att Sheriff #2 var kvällens hjälte eller var det gänget som stod för hjälteinsatsen?

Spana också in: