Forumet - 3 år äldre å syster vän

3 år äldre å syster vän

780 2 8
I tvår års tid har denna killen varit den absolut snyggaste som finns enligt mig. Utfirån de få gången vi pratat verkar han jätte snäll osv. Crushar honom grovt, han är dröm. Min syster som är nära vän med killen har flertal gånger nämnt att han tycker jag ser väldigt bra ut, vilket gör mig otorligt glad. Jag har ingen aning hur eller om jag ska gå vidare med detta. Jag vill verkligen hitta ett sätt att börjar prata osv. Dock är han 1 år äldre än min syster och 3 år äldre än mig. Det är ingn jätte stor åldersskillnad men känns fel pga att han är min syster vän.
Kanske något oklart skrivet, men. Vad kan jag göra? Råd? Vill lära känna killen och kan verkligen tänka mig ett förhållande. Tror ni att de är möjligt?

Spana också in:

Äh, ser inget fel alls! Dessutom så kan det kanske vara en extra trygghet att det är någon nära dig som känner honom sedan tidigare. 

Om de två ska umgås, så kanske din syster lite smidigt kan fixa så du kan haka på? Är ju inte helt ovanligt att någon tar med sig sin syster som det skiljer något år emellan.