Forumet - Tredje gången giltig frånvaro på date?!

Tredje gången giltig frånvaro på date?!

3394 0 63
Fan nu skrev jag ett långt inlägg o så försvann det =/ Kortar ner det, orkar inte...

Iaf! Planerat en första date med en kille, tre gånger! Varje gång har han kommit med en giltig frånvaro ursäkt. Första gången sa han det en dag innan, andra gången två dagar innan och nu sist en timme innan vi skulle träffas.
Jag är rätt säker på att det är just giltiga förklaringar och inte bortförklaringar. Han mår dåligt för att han har gjort mig ledsen och besviken och vill verkligen verkligen träffas.

Nu var det så att han skulle kommit till min stad (han bor lite mer än en timme bort). Men nu så har vi börjat prata om att vi ska träffas i en stad mellan oss. En kompis till mig ska åka bil dit för hon ska på en date. Så jag ska åka med henne dit. Men det vore fan värre om han ringer när jag är framme och säger att han inte kan komma! Då får jag sitta och vänta på att min kompis date tar slut (middag och bio dessutom, lång date) Plus att det blir en fjärde gång han inte kan komma... Hur mycket kan man tåla egentligen! Men jag gillar verkligen honom, tänker inte släppa honom i första taget!

Så den kanske dumma frågan är:

Hur kan jag säkra vår date? Och göra så att hans "gilltiga frånvaro lappar" tar slut eller minskar drastiskt!

Spana också in:

Ending Jon:

Om nån skulle dissa mig en timme innan vi har bestämt att träffas skulle jag fan be den personen dra åt helvet


Men giltiga ursäkter, sådanna finns jue! Tänk om du helt plötsligt fick reda på att din bästa kompis ligger på sjukhus svårt skadad, skulle du fortfarande gå på dejten eller tycka att det var ok att tjejen du skulle träffa inte vill se dig mer för att du måste åka till din bästa kompis som behöver dig?
Pepparkaksgubbe:

Hur kommer det sig att saker (som stoppar honom dejta?) händer alltid innan eran dejt? Låter väldigt skumt.


Första gången visste jag att han hade en kompis som bodde hos honom pga hans sambo nyligen varit otrogen. Han skulle hjälpa honom att flytta antingen lördag eller söndag sa han på fredagen. På lördagen sa han att det blev på söndagen...

Andra gången fick han reda på två dagar innan att de skulle ha ett viktigt möte med middag på hans jobb. Jag sa att han självklart skulle gå.

Nu senast så blåste han 0.54 promille innan han skulle åka till mig, så han fick inte köra bil pga att han hade haft en planerad födelsedagsfest för en kompis dagen innan. Det var den sämsta ursäkten av de tre måste jag erkänna, den håller inte lika hårt som de andra. Men han har verkligen mått skit pga att han inte kunde komma. Men ja...

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


shajjn:

Tycker att du kan förvänta dig ordentlig ansträngning från honom vid det här laget, däremot.


Ajo... Det vore jue en plan... Speciellt för att säkra det hela. Ska vänta tills han hör av sig, och vänta på att han börjar prata om dejten.