Forumet - tredje världskrig.

tredje världskrig.

1020 0 9
vet inte om det finns en sån här tråd men aja. jag är jävligt rädd för att det ska bli ett tredje världskrig. mitt hjärta slår jävligt snabbt när jag läser om nyheter. t.ex. just nu är det krig i Ukraina tror jag. men om det är så att det blir tredje världskrig, vad händer med oss? Kommer vi få någon hjälp? och vad för hjälp om vi får "hjälp". man brukar väl inte få hjälp därför att världen krigar mot varann. när det blir krig, vad ska vi göra? sitta hemma och gråta? gå ut och kriga? JAG ÄR JÄTTE RÄDD, VET INTE VAD JAG SKA GÖRA..

Spana också in:


sarab00: vet inte om det finns en sån här tråd men aja. jag är jävligt rädd för att det ska bli ett tredje världskrig. mitt hjärta slår jävligt snabbt när jag läser om nyheter. t.ex. just nu är det krig i Ukraina tror jag. men om det är så att det blir tredje världskrig, vad händer med oss? Kommer vi få någon hjälp? och vad för hjälp om vi får "hjälp". man brukar väl inte få hjälp därför att världen krigar mot varann. när det blir krig, vad ska vi göra? sitta hemma och gråta? gå ut och kriga? JAG ÄR JÄTTE RÄDD, VET INTE VAD JAG SKA GÖRA..
Du tror det är krig i Ukraina?
Jag är tvärt om, lite förväntansfull Rodnar Ja, alltså tråkigt att folk dödas såklart. Men samtidigt lite spänning i vardagen, något att fly från liksom, ungefär som när man snattade och flydde ut från affären när man blev upptäckt ett par gånger. Får en liten kick av sånt. 

Fast hade nog antagligen inte sagt samma sak om vi faktiskt var i krig. Men om det blir som under 2a världskriget, att vi är relativt säkra så kske RodnarRodnar