Forumet - Tredje världskriget är snart här [cry] (Konspirationsteorier om Ryssland)

Tredje världskriget är snart här [cry] (Konspirationsteorier om Ryssland)

306 0 23Eurovision ska vara en festival för sång, dans och lycka. Men trots detta valde Ryssland ett rätt udda tema i sin pausunderhållning:

Soldater, pansarvagnar och extrem nationalism. Samt låten "Theyre not gonna get us".

Är det bara jag eller känns detta inte lite skumt?

Ryssland är i dagsläget en styrd demokrati av Vladimir Poutin, och dom har masvis med pengar, kärnvapen och annat lul. Och pausunderhållningen var ett sätt för dom att visa att dom är tillbaka, större och starkare än någonsin.

Hela mellanakten kändes som en stor dos kommunistpropaganda, och det är just var det var.

Ryssarna är tillbaka, och snart även Sovjet och kommunismen. Detta innebär att vi kommer se ett nytt kallt krig, och tillslut ett tredje världskrig mellan kommunismen och kapitalismen.

Det är min teori, eller vad tror du är tanken bakom militärtemat, nationalismen och "Dom kommer inte ta oss" i Eurovision?

OM NÅGON FRÅN RYSKA MAFIAN LÄSER DETTA SÅ HAR JAG INGET EMOT ERAT LAND ELLER ERA PLANER ATT TA ÖVER VÄRLDEN! MÖRDA MIG INTE!

Tredje världskrig?

Spana också in:

McLuver:

Soldater, pansarvagnar och extrem nationalism. Samt låten "Theyre not gonna get us".


Hahaha, fan är oddsen att jag hittade en gammal CD med den låten, sökte på youtube och hittade den video du länkat till nu IGÅR NATT.. Förövrigt var det uppträdandet så OTROLIGT JÄVLA KASST, från tjejernas sida dårå.

Tjejerna var sjuuuuuukt mycket sötare + bättre när de var yngre (vadå, typ 18??), fan vad gammal den låten känns nu. Ser fan ut som att de är 40 nu.
McLuver:

Hela mellanakten kändes som en stor dos kommunistpropaganda, och det är just var det var.


Har du tänkt på att varje land vid varje eurovision song contest tävling visar upp en del av landets historia eller kultur vid mellanakten, och Sovjetunionen har en jävligt stor del inom den ryska historian...

McLuver:

Detta innebär att vi kommer se ett nytt kallt krig, och tillslut ett tredje världskrig mellan kommunismen och kapitalismen.


Kriget mellan kapitalismen och socialismen håller på än idag. Kalla Kriget slutade inte för att Sovjetunionen (R.I.P) kollapsade.