Forumet - Trenden med bröststorlek

Trenden med bröststorlek

230 0 14
Trenden en längre tid nu har ju varit att ha stora bröst och många opererar in (i många fall överdrivet) mycket silikon i pattarna. Den senaste tiden har man ju börjat ana en vändning i trenden till att små bröst är sexigare än stora.

Själv anser jag att alla bröst är fina och att man ska vara nöjd med de man har och se det fina i just sin storlek[y] Själv växlar jag mellan C och D, vilket både har sina för- och nackdelar.

Vilken är er favorit? Vilka preferenser har ni killar, vilken storlek har ni tjejer och är ni nöjda med den? Vilka är er egen syn på de 'perfekta brösten'?

Spana också in:

små bröst dvs a-b kupa är snyggast. tycker stora brsöt ser fettiga och äckliga ut. mina tjejer ska inte ha häng någonstans på kroppen. missuppfatta inte. anorektiker osv är asfult. men tjejer ska vara hyfsat vältränade och smala med små bröst. tycker verkligen inte silkionbröst är sexigt. för det första är det så fejkat, ger äcklig känska och för det andra ger det äcklig känsla nr 2 för att dee är stora och biffiga och ja vill inte ha biffiga brsöt på nån kvinna. dessutom de fleta av mina kompisar föredrar också små bröst, kanske inte lika mkt som jag, men d är inte så förtjusta i silkonbrsöt. min uppfattaning är att d bara är gamla gubbar som köper slitz som gillar silikonbröst och de typiska hortjejerna som viker ut sig [crazy]
Moonlight_:

vilken storlek har ni tjejer och är ni nöjda med den? Vilka är er egen syn på de 'perfekta brösten'?


Jag har B, och jag är inte så nöjd. Skulle vilja ha C, fast det är väl nästan alltid något man inte är nöjd med[confused]. Men mina är väl säkert färdigvuxna...[sad]