Forumet - 30 år sedan Olof Palme mördades.

30 år sedan Olof Palme mördades.

656 0 20

Spana också in:

Hade jag varit Palmes mördare (OBS det är inte jag) hade jag nog ändå på ålders höst velat gå ut offentligt och berätta om det. Tänk bara den boken liksom. Och tänk vad jobbigt att behöva hålla in på en sådan sak hela livet. Typ på släktmiddagarna när andra sitter och berättar om ointressanta saker, att de åkte till Kanarieöarna i somras, att de köpt ny bil osv, och man vet att man har en sjuhelvetes historia som toppar allt. 

S3ON: Varför bryr de sig ens 30 år efter? Lägg ner utredningen ffs och lägg krut på nutida brott. Gärningsmannen dör snart ändå. Förvirrad 
Alternativt, låt GW som enda person jobba på det och låta de andra poliserna lägga krutet på nutida brott. Palmemorden verkar ändå vara i majoritet av vad det GW håller på med.
En annan rolig grej är ju att över 130 personer redan erkänt Palmemordet. Utredarna har ju alltså pratat och undersökt var och en och kommit fram till att varenda en är tokstollar som inte haft med det att göra.

Det är ju en kittlande tanke att en av dessa 130 faktiskt var Palmes mördare men att utredarna var så inställda på att varenda en som erkänt det frivilligt bara ljugit.

Mördaren till utredarna: "Det var jag som gjorde det!" + (Exakt beskrivning på mordet och tillvägagångssättet) Utredarna som lyssnar halvdant: "Jajaja, åk hem och sov och ta vägen om Beckomberga så ska det bli bättre." Och sen efteråt "Höhöh, jävla galning".

Niklas: Hade jag varit Palmes mördare (OBS det är inte jag) hade jag nog ändå på ålders höst velat gå ut offentligt och berätta om det. Tänk bara den boken liksom. Och tänk vad jobbigt att behöva hålla in på en sådan sak hela livet. Typ på släktmiddagarna när andra sitter och berättar om ointressanta saker, att de åkte till Kanarieöarna i somras, att de köpt ny bil osv, och man vet att man har en sjuhelvetes historia som toppar allt. 
Mycket glad

Smilen: Det börjar bli längesedan han sköts.
30 år.

Smilen: Kommer vi någonsin att få säkra bevis på den som sköt han?
NEJ!

Smilen: Och varför?
Syftar du på att få någon fälld för brottet så blir svaret NEJ! Huvudvittnet dvs Lisbeth P. har ju redan inför "Gud den allsmäktige" och "Sveriges Rikes Lag" pekat ut Christer P. som mördaren och det skulle väl te sig ganska märkligt om hon nu 30 år senare skulle ändra sig.

Smilen: Leif GW var alltså i Göteborg när det hände. Vad styrker det? 
GW hade ju dels hämdmotivet i och med de känslor som rördes av hela Geijeraffären men vi har också det faktum att stora delar av Perssons karriär efter 1986 har kretsat kring mordet med romaner, tv-program osv. Karln har nog tjänat flertalet miljoner på Olof Palme.