Forumet - 30 män försökte våldta en kvinna och mörda hennes son, fick bara olaga hot!

30 män försökte våldta en kvinna och mörda hennes son, fick bara olaga hot!

495 0 13
Mobb skulle våldta kvinna och döda sonen ? anmälda för olaga hot En grupp på 30 män försökte tränga in i ett rum och hotade att våldta en kvinna och döda hennes tonåriga son. Den dramatiska händelsen ägde rum på ett asylboende i Nora vid 22-tiden i onsdags. Enligt polisens är bakgrunden att männen anser att den ensamstående kvinnan begår en brottslig handling då hon uppehåller sig i Sverige utan man och ska därför straffas

www.allehanda.se/angermanland/kramfors/mobb-skulle-valdta-kvinna-och-doda-sonen-anmalda-for-olaga-hot

Bara olaga hot! Uppenbart inkompetent polis. Här är det inte en eller två utan 30 stycken som i sin kultur anser det vara rätt att våldta en ensamstående mor med barn! Detta handlar inte om SD, detta handlar om hur många av dessa människor med en milt sagt omänsklig syn skall kunna fungera i svenska samhället? Går dom att integrera? Är livstids utvisning enda lösningen?

Oj då, man kan inte tro sina ögon att detta händer i Sverige 2015!!!!!!

Spana också in:


Notice:
Nej?
"En grupp på 30 män försökte tränga in i ett rum och hotade att våldta en kvinna och döda hennes tonåriga son.
Den dramatiska händelsen ägde rum på ett asylboende i Nora vid 22-tiden i onsdags.

[...]


"Enligt polisens är bakgrunden att männen anser att den ensamstående kvinnan begår en brottslig handling då hon uppehåller sig i Sverige utan man och ska därför straffas."

Alla dessa män är nya asylsökande

http://www.allehanda.se/angermanland/kramfors/mobb-skulle-valdta-kvinna-och-doda-sonen-anmalda-for-olaga-hot

Är dessa asylfuskare och kriminella parasiter verkligen flyktingar??

En seriös fråga, hur kommer det sig att alla dessa lycksökare består till 95-97 % kanske mer av medelåldersmän?
När det blir krig i ett land så är det kvinnor och barn som flyr först, så har det varit i alla tider. Dessutom man flyr till närmaste säkraste område inte till Sverige, trots att det finns massa säkra länder på vägen till Sverige!!
Man flyr inte sitt liv om man kommer från övriga europiska länder och söker asyl i Sverige.
Österrike är inget krig, Tyskland är inget krig, Danmark är inget krig, Grekland är inget krig, Italien är inget krig, Turkiet är inget krig.............ocv.
Varför när man frågar dessa lyxmigranter, så brukar de svara att de söker jobb, bidrag och bostad........det är sällan att hitta nån som nämner att de flyr från kriget....
Hur kommer det sig att 4 av 5 inte kommer från Syrien?
Hur kommer det sig att handel med syriska pass exploderat, fråga de som åker på semester till Turkiet, Norra Irak, Norra Syrien, Libanon, Palestina och Jordanien och infiltrerar i såna frågor.
74 personer sökte asyl i Norge, det visade sig att bara fyra av de var från Syrien
För första gången enligt statistiska centralbyrån är antalet män mer än antalet kvinnor Sverige, det borde vara en kärnfråga för feminismen och hycklarfeminister, det handlar ju om jämställdhet och jämlikhet?
Vad har alla kvinnor och barn tagit vägen?
Varför undviker vänsterkommunistisk media att diskutera såna frågor och fortsätter ljuga medvetet för svenska folket, trots att detta är dagens fakta och verklighet.
Det pågår inget flyktingkris utan missbruk av det korrupta systemet och utnyttjande av svensk dumhet och naivitet.............det pågår dumhetskris och hjärntvättningskris i Sverige............det är dags att vakna och ifrågasätta??
Det råder intelligens undantagstillstånd i Sverige just nu!!!!
Vänsterkommunistisk och feministiks media har hjärntvättat svenska folket ordentligt, inte konstigt att hela världen skrattar åt oss!!
Haha, ja läste det här igår och tänkte starta en tråd kring ämnet men med tanke på att modkåren tog bort den föregående tråden kring senaste tidens flyktingkaos så tvekade jag en aning. 

Jag kan inte låta bli att undra vad dessa muslimska män skulle försvara sin vistelse i sverige med framför kvinnor och barn. Islam är ju höjden av patriarkalism och det visade ju dessa männen tydligt på här. Men hur manligt är det egentligen att resonera att det är okej för dem att fly medan ens egna kvinnor och barn ska bli kvar där nere och kämpa vidare eller vika sig för assadregimen eller isis? 

Man undrar ju vad sådana här människor med denna enorma slutförmåga ska kunna tillföra till det svenska samhället, utöver att öka trycket på rättssamhället.