Forumet - Trevlig sökmotor

Trevlig sökmotor

715 0 19

Spana också in:

zIGGE:

Kör på det bevisat bästa, Google. Att du väljer någonting sämre bara för att är patetiskt.


Nja, när jag söker vet jag oftast inte vilket sida jag vill gå till, är inte direkt en sådan som söker på wikipedia bara för att google ska länka mig wikipedia så jag kan gå in där.

Indexering baserat på vad andra redan valt (popularitet) är inte så mycket för mig, gillar relevansen på det jag söker mer.

Nu för tiden använder jag dock Bing ganska mycket, men kör Cool på default för det är mysigt att hänga med i utvecklingen av sökmotorn.
Dessutom stödjer jag inte Google som företag och deras affärsmetoder.

[samt att de lämnar ut uppgifter till polisiära myndigheter etc..]
Och gissa om det är mycket uppgifter! Allt du söker, allt du läser i din e-mail, alla hemsidor du besöker (klickar via google och sidor som har google ads som spårar dig som användare)
...
Känns bättre att inte ha alla äpplen i samma korg. [Gmail, Google, YouTube, Imageshack och massa andra sidor som står i Google ägo...]

Ps.
​spezify samlar dina sökresultat
Åtta:

Nej. Google äger inte alls Imageshack. Imageshack ägs av ImageShack Corp, och det finns ingenting on da intarwebs som indikerar att Google i sin tur skulle äga dem.


http://en.wikipedia.org/wiki/Google_Chrome#Usage_tracking

Hmm, du har rätt med Imageshack men tror mig ha läst någonstans att Google håller på och köper andelar i företaget & kanske blir en eventuell uppköpare av Imageshack
[crazy]

Dom gillar ju att studera den mänskliga varelsen på internet till max.