Forumet - Triangel Drama

Triangel Drama

408 1 5

Rubriken lyder allt, är en idiot som har hamnat i triangel drama.

Jag börjar med att berätta om min "pojkvän" som jag har varit tillsammans med i 1 år och 7 månader.
Vi har haft ett jäkla krig i vårt förhållande, det har varit fram och tillbaks hela tiden, bråk och avundsjuka har pågått i stort sett hela vårt förhållande. Jag älskar honom jätte mycket och såg verkligen en framtid med honom. Han har redan ganska tidigt i vårt förhållande haft ett behov av att prata med andra brudar och flörta hela tiden. Jag har varit ganska avundsjuk av mig sen dess då han ljugit om saker och ting rakt framför ansiktet på mig och även fortsatt trots att han sa att han skulle sluta, vilket gjorde att jag har tappat ganska mycket tillit och allt detta har slutat med att vårt förhållande har slitits rejält.

En kille tog kontakt med mig, för några veckor sedan, vi började prata lite bara som kompisar, jag kände mig inte elak mot min kille då jag inte gjort något fel. Träffade denna kille sedan och började då falla för honom, vilket inte var planerat, det bara hände. Gillar honom jätte mycket, och han säger hela tiden att han gillar mig med, men jag har ett problem, jag har ju min kille.

Avslutade idag kontakten med killen jag gilla då jag inte var helt säker på att börja om ett nytt förhållande, det jobbiga nu är bara att jag började fälla tårar. Trots att jag mött denna kille en enda gång, så kändes det i hjärtat att något försvann, och jag glömde bort min kille helt. Jag har inte ens fått skuldkänslor över att jag föll för en annan kille efter all smärta min pojkvän utsatt mig för.

Jag tog även upp det här med killen jag gilla innan jag bröt kontakten med honom, jag frågade vad han skulle göra i min sits och han svarade "om mitt ex hade kommit idag och velat ha tillbaka mig hade jag först varit sur, men ändå valt henne före eftersom det är ett säkert kort" och det fick mig att tro att om han och jag någon gång skulle bli tillsammans och hon ville ha tillbaka honom så skulle han gå.

Vet verkligen inte vad jag ska ta mig till, hjälp! /Drama Queen

Inga kommentarer

Tråden har 5 svar. Sortera efter:

Det låter som att fick du så starka känslor för killen för att du vill ha en anledning att bryta med din pojkvän, eller kanske bara komma undan det ett tag. 

Om jag var i din sits hade jag inte brytt mig om den andra killen eller hans uttalande (som inte behöver betyda något), utan bara satt mig ner och utvärdera om ditt förhållande fungerar, vilket du inte får det att låta som. Om du gör slut osv behöver du ju inte bli ihop med den andra snubben bara för att ni gillar varandra. Träffas bara vilkorslöst och se vart det leder.

Ditt nuvarande förhållande verkar ju skit? I alla fall på det du skriver.
Vill du vara tillsammans med någon som regelbundet ljuger mot dig? Som flörtar med andra?
Verkar ju inte som han gillar dig lika mycket som du gillar honom.
Man ska ju kunna lita på den man är tillsammans med, känna sig trygg, osv

Sejer som den åvanför du karnse gilar din pojckvän men inte så mycket med tanke på att du faller för nån anan mitt ex gorde prisis som du gorde fast hon vakde han vi va till samans i 3 år och deta hände i julas och jag tänker på ene hella tiden fortfarande och käner inget sexuelt men nån anan  och de förklara vell det hella men jag tycker synd om din kille hopas de löser sej

Spana också in: