Forumet - triangeldrama någon som varit med om något liknande? hur gick det?

triangeldrama någon som varit med om något liknande? hur gick det?

733 0 14
Hellu

För att göra det jättekort för folk med sömninga ögon en söndagkväll.

Jag gillar han, han gillar mig men han har tjej sedan typ en månad, trots det släpper han inte greppet om mig.


Han har tydligen berättat för sin tjej att han har en "tjejkompis" och hon vill träffa mig..varför vet jag inte. "keep your enimies close?" skämtade en vän till mig. Han ville jag skulle ta en öl med honom och hans tjej. Problemet är jag kan inte sitta där som ett tredje hjul och låtsas som att det regnar när jag vet att vi gillar varandra och titta på när de gullar med varann. Eller att hon ställer jobbiga frågor som: Har du en pojkvän? Finns det någon? "Mitt svar skulle bara bli, yes, han sitter bredvid dig".. Det skulle bara bli dumt allting så jag sa nej. Han förstod och sa att det var lugnt.

Det är surt bara, vi vill båda ha varandra men pga att rädsla att såra henne så tänker varken han eller jag röra vid varann.. Det är trist. Vi kan bara träffas och umgås som "vänner" när hon inte är där.

Jag undrar om någon varit med om en liknande situation där tjejen eller killen som har partner ändå vill ha dig på något sätt i sitt liv. Pga den här tjejen eller killen lever i en relation så länge passionen håller sedan letar han/hon en ny. Jag undrar hur det gick för er?

Spana också in:

aimb:

Jag undrar om någon varit med om en liknande situation där tjejen eller killen som har partner ändå vill ha dig på något sätt i sitt liv. Pga den här tjejen eller killen lever i en relation så länge passionen håller sedan letar han/hon en ny. Jag undrar hur det gick för er?


Jaa grymt irriterande fall hade jag för en månad sen, påminner om ditt.
Träffa en kille som jag förut var tillsammans med, han har tyvärr en flickvän sen flera månader tillbaks, jag ringde honom precis efter att jag gjort slut med min sambo. Och hans flickvän var tydligen bortrest i två veckor.. Vi snacka varje kväll, jättemysigt, tog upp gamla minne, och guud vi har många minne ihop. Jättetrevligt, kändes tomt utan hans samtal om kvällarna. Han ville komma över en kväll men jag tillät inte det, eftersom han hade en flickvän. Lite dålig stil måste jag medge. Och jag söker inte ett engångsligg. Vi prata varje kväll, han hade kollat upp med sina chefer om hur vidare han fick ersättning för bensinkostnaderna till jobbet (eftersom han bor i en annan stad), han hade räknat ut ekonomin osv osv.. vi satt och prata om vilka roliga saker vi skulle göra med min son (2år) han såg helt enkelt fram emot att bli en familjefar..
På en fylla (jag festar inte alls mycket) ringde jag honom och han var i en stad i närheten, han åkte hit. vi knulla, han ångra sig, mådde dålig eftersom han varit otrogen. Bröt kontakten med mig helt och trampade på mitt hjärta. Blev så glad över att någon verkligen ville och brydde sig om min son, att vilja bli en fadersroll för honom betyder mycket för mig.. och han pratade mycket så.. men allt sket sig totalt.
Jag är iaf glad över att han kommer tänka på mig när han tänker på vilket svek han gjorde mot sin flickvän.. det glädjer mig.. blir min lilla hämnd..

Så tips till dig.. vill du göra det ordentligt så får din ”käraste” välja dig eller henne.. sätt det kravet, värdera dig högt,
seniL:

Så tips till dig.. vill du göra det ordentligt så får din ”käraste” välja dig eller henne.. sätt det kravet, värdera dig högt,


Tråkigt med killen. Jag kan förstå det med barnet. Jag antar att han ångrar sig väldigt mycket.

Tack, jag får helt enkelt säga det att jag känner mig lite som en plan b för honom och tycker det är tråkigt att vi inte kan umgås eller lära känna varandra på riktigt när vi båda är lite mer än bara vänner. Sen få väl han höra av sig vid någon bättre taiming...

Mina vänner säger att jag ska chilla, göra coola saker så länge..
jag få väl fokucera mig på nya zeeland resan han och jag pratat om så få jag åka iväg ett tag och bara ha kul. Sen så få man se vad som händer när jag är tillbaka.

på ett indirekt sätt har jag ju sagt att jag tycker det blev jobbigt med ölen och att jag kände mig som ett tredje hjul. Han sa att det var lugnt och han förstod. Han har velat träffa mig i veckan men jag har jobbat då eller så har han varit upptagen med sin tjej...

Så vi få se vad som händer. Allt är ganska nytt men jag få förr eller senare ställa det kravet. För det kommer inte att funka och sitta och låtsas att man inte är attraherade av varandra och inte vill umgås mera än bara som vänner...

bleh vad jag blir trött på att folk inte kan vara helt ärliga..
aimb:

så har han varit upptagen med sin tjej...


aimb:

Så vi få se vad som händer. Allt är ganska nytt men jag få förr eller senare ställa det kravet. För det kommer inte att funka och sitta och låtsas att man inte är attraherade av varandra och inte vill umgås mera än bara som vänner...


Ja uch.. fatta vilket liv han lever, han har en flickvän, men han vill ha någon plan B som du säger..
Värdera dig högt.. det måste du göra.. du ska inte behöva vara en plan b.. antingen nu eller inget.. alla har vi ju valmöjligheter här i livet. han får helt enkelt välja.. sen måste du också tänka efter, är det här verkligen en kille jag vill ha?.. jag menar, vad händer sen ifall ni två är tillsammans och han har en vän som är tjej och som du inte vet att dem två flörtar ihop?.
Så kände iaf jag efter allt som inträffade. Vill jag verkligen ha en som har benägenheter av att vara otrogen? Och dessutom är det!.. nej..
Vill du ha någon som har benägenheter att flörta med någon annan? Dessutom lura sin flickvän på att gå ut och ha kul tillsammans alla tre?
Fundera och värdera .. lycka till!<3
seniL:

Fundera och värdera .. lycka till!<3


Well det är ju nytt allting så jag backar väldigt ofta och jag anser inte att man inte känner någon sådär jättebra förrän kanske något år... så även om han varit singel hade jag inte kastat mig in i en relation så som han har gjort med henne men jag hade velat ge det en chans.

Alltså jag är en tjej som är öppen för både öppet förhållande och polygami om det faller sig naturligt. Otroghet för mig är när man inte är ärlig med sig själv och sårar någon annan eller bryter ett löfte. Sex är för mig ingen big deal. Men om man gör det pga att såra eller att man inte är ärlig, då är man otrogen.

Det enda jag vet är att han har sagt henne: att han har en tjejkompis i gbg och hon vill träffa mig. Jag tror inte han berättat om alla sexfantatsier, framtidsplaner osv, osv att han träffat mig etc då han inte vill prata med mig när hon är i närheten.

Mm, det med ölen sa han när han var lite bakis så han sa väl det utan att tänka... därefter sa han att han förstod och det var lugnt. Jag frågade om vi skulle höras nästa vecka. Om det finns tid sa han då. Jag antar att han hör av sig. Men jag tror att jag förr eller senare faktiskt få ställa det kravet.

Men tack, för svar :)
kram
Jag å min flickvän, kallar henne T, träffades på samma sätt för mer än ett år sen. Hon hade varit tillsammans me sin dåvarande flickvän A i fyra år då. Men en månad efter att vi hade träffats så gjorde dom slut. Nu är de ifs skillnaden att T är en extremt ärlig person å A och jag träffades samma kväll som jag träffade T. A visste allt som pågick och vi gjorde ingenting fel förutom att T svek A på alla sätt när hon blev kär i mig.
Nu ska jag och T fira ett år snart och T å A är fortfarande bästa vänner, jag är också vän me A btw.
Jag vill bara säga med det här att kärlek händer i tid och otid, vare sig man vill eller inte. Många gånger går det åt helvete, men andra gånger går det super bra. Det handlar bara om att våga ställa krav på sig själv och de som är i sin omgivning. Att alla hela tiden är ärliga och att alltid försöka göra sitt bästa för att inte såra någon.
Personligen är jag oerhört tveksam mot den här killen för att han itne säger mer till sin tjej. För om det någonstans är viktigt att vara ärlig så är det i ett förhållande.
Be honom välja mellan dig och henne. Om inte, berätta för den andra tjejen va hennes kille håller på med. För hur fel det än är att han gillar dig så är det värre att hon itne har någon aning om det.
twizted:

Be honom välja mellan dig och henne. Om inte, berätta för den andra tjejen va hennes kille håller på med. För hur fel det än är att han gillar dig så är det värre att hon itne har någon aning om det


Det enda jag vet är att han berättat för sin tjej att han har en tjejkompis i stadx" och att hon vill träffa mig. Mycket mer än så vet jag inte vad som har sagts. Men det kan hända att hon vet mer men det vet jag inte men det tror jag inte för han vill inte prata med mig när hon är närvarande. Hade hon vetat mer hade han hört av sig mer.

Vi har även precis börjat träffats och jag tycker det vore orimligt av mig att ställa en sådant krav just nu. Vi träffades senaste förra veckan, sen har han velat ses i veckan, för vi puschar varandra med jobb osv. Men då kunde jag inte för jag jobbade Sedan kunde han inte för han skulle vara med sin tjej, det var då han föreslog ölen. Jag förklarade att jag då skulle känna mig som ett tredje hjul och han förstod det och sa det var lugnt. Han hörde av sig igår igen o fråga om jag fått mer jobb i veckan. Jag peppar han lite med jobbsökande. När det finns tid har han sagt skulle vi ses, men det vet jag inte när. Hör han inte av sig på ett tag framöver fast det har han alltid gjort hittils så får jag önska han lycka och hoppas vi ses vid någon bättre taiming, mer än så kan jag inte göra. Men personligen tror jag inte det kommer hålla så länge med tjejen...eftersom jag anser det för tidigt att flytta ihop med någon bara efter typ 2-3 veckor oavsett hur mycket man känner för varandra ja och så han håller på med mig...

Han har liksom jag en ganska hård situation då han letar jobb just nu och är beroende av boendet hos sin nya tjej. Det tycker jag inte heller är bra att komma i den sitsen. Vi har inte rört varandra och vi tycker båda det är en jobbig situation och han tänker inte såra sin tjej, och jag vill inte hamna i något sådant dilemma. Så han är ärlig med det. Jag tror det kan bli något bra men isf längre fram för just nu har jag bara hamnat i en taskig sits.

Mm, jag har förklarart det där med ärligheten och han tycker det är en jobbig situation. Få se vad som händer längre fram men förmodligen ses inte mer...